Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΕΚΑΜ:META TO ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Το ζευγάρι Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ φαίνεται πως ανακάλυψε τις χαρές της αγροτικής ζωής κατά την καραντίνα, καθώς ο Ντέιβιντ σε νέο βίντεο παρουσιάζεται να κατασκευάζει μόνος τα μελίσσια του.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε μια διαφορετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram έχει σηκώσει τα μανίκια και κατασκευάζει μόνος του μελίσσια. Όταν η Βικτόρια τον ρωτάει αν αυτό είναι το καινούριο του πρότζεκτ, εκείνος απαντάει: «Θα είσαι πολύ χαρούμενη όταν θα έχουμε το δικό μας μέλι».


Το ζευγάρι φαίνεται πως ανακάλυψε τις χαρές της αγροτικής ζωής στη διάρκεια των τριών μηνών καραντίνας, καθώς το νέο ενδιαφέρον του Ντέιβιντ Μπέκαμ, μετά το ποδόσφαιρο, είναι η μελισσοκομία. Άλλωστε έχει αποδείξει ήδη ότι πιάνουν τα χέρια του, καθώς το 2017, για χάρη της αγαπημένης του κόρης, Χάρπερ, είχε κατασκευάσει το κάστρο της Disney από χιλιάδες τουβλάκια Lego.



Με ό,τι κι αν καταπιάνεται το χρυσό ζεύγος της βρετανικής σόου μπιζ, ένα πράγμα παραμένει απαράλλακτο: το αψεγάδιαστο στυλ τους, που ακόμα και στις πιο καθημερινές στιγμές δείχνει βγαλμένο από τις σελίδες ενός περιοδικού. Άλλωστε η Βικτόρια Μπέκαμ έχει επιβεβαιώσει την αγάπη της για τη μόδα και μέσα από τη δημιουργία του δικού της πολυτελούς brand ρούχων και αξεσουάρ, που δεν θυμίζει σε τίποτα την εποχή των Spice Girls.
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ INSTAGRAM
Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas