- Πρώτον δεν χρειάζεται να βάψουμε τις κυψέλες μας
- Δεύτερον βράζοντας τις κυψέλες στους 150 με 160 βαθμούς
για 3 λεπτά που κάνω εγώ απολυμαίνουμε και την κυψέλη μας
- Τρίτον δεν γεμίζει με μύκητες δεν σαπίζει και γίνετε
αδιάβροχη
H παραφινιέρα η δική μου είναι φτιαγμένη
με 3 χιλιοστά λαμαρίνα έχει καπάκι για να κλείνει την ώρα του βρασμού αλλά και
αν γίνει ανάφλεξη να μπορέσουμε κλείνοντας το καπάκι να την σβήσουμε
Τα χερούλια από το καπάκι αλλά και από την παραφινιέρα είναι φτιαγμένα από ξύλο.
Από τα πλάγια έχουμε μια λαμαρίνα για να μπορούμε να στραγκαμε της κυψέλες μας.
Από τα πλάγια έχουμε μια λαμαρίνα για να μπορούμε να στραγκαμε της κυψέλες μας.
Το φλόγιστρο μας και η μπουκάλα είναι προπανίου
για μεγαλύτερη θερμική απόδοση έχουμε φτιάξει με κομμάτια από λαμαρίνα το κάτω μέρος
της παραφινιέρα τα όποια κλείνουν για να μην χάνουμε θερμοκρασία.
Επιπλέον από κάτω έχουμε και βρύση όταν τελειώνουμε
να μπορούμε να αδειάσουμε την παραφινιέρα από την παραφίνη.
Ο βρασμός που κάνω εγώ είναι δυο χεριά πρώτο
χέρι στους 150 με 160 βαθμούς για 3 λεπτά και δεύτερο χέρι στους 100 βαθμούς για να πιάσει
απλά μια κρούστα.
Δημοσίευση σχολίου