Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

ΜΕΛΙΣΣΟΖΥΓΑΡΙΑ (BINTEO)


Προϊόν μακρόχρονων προσπαθειών ενός επαγγελματία μελισσοκόμου και ηλεκτρονικού-προγραμματιστή, η «Μελισσοζυγαριά»  (ζυγαριά για μελίσσια)  αποτελεί εξαιρετικής ποιότητας λύση για την απομακρυσμένη παρατήρηση των κυψελών σας. Συναρμολογημένη και πλήρως παραμετροποιημένη στο νέο και σύγχρονο εργαστήριο μας αποτελεί ποιοτική αναβάθμιση του μελισσοκομικού σας εξοπλισμού εισάγοντας έτσι στο μελίσσι σας ένα προϊόν που φέρει υλικά των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως όπως Microchip_Technology Inc. Texas Instruments,Antenova,Vishay, Panasonic, Torex_Semiconductor, ROHM_Semiconductor.

Η τηλεματική ηλεκτρονική ζυγαριά αποτελείται από τη βάση στήριξης/ζυγαριά του μελισσιού (σε σχήμα Η) η οποία μέσω καλωδίων θα συνδέεται  με την μητρική πλακέτα μέσα στην κεντρική συσκευή της ζυγαριάς. Η πλακέτα αυτή θα αποτελείται και από επιμέρους όργανα συλλογής και καταγραφής δεδομένων, σχετικών με τον εσωτερικό αλλά και περιβάλλοντα χώρο των κυψελών. Τα επιμέρους όργανα θα καταγράφουν πληροφορίες όπως:
Πληροφορίες σχετικά με το βάρος της μελισσοκυψέλης, τη θερμοκρασία  καθώς και την υγρασία του περιβάλλοντος χώρου.
Θερμοκρασία θαλάμου (γόνου)
Ένδειξη στάθμης μπαταριάς.
Ένδειξη στάθμης σήματος GSM.
Πλήρη παραμετροποίηση όλων των λειτουργιών από το κινητό τηλέφωνο του μελισσοκόμου μέσω SMS.
Δυνατότητα αποστολής πληροφοριών σε 2 αριθμούς.
Προγραμματιζόμενος χρονοδιακόπτης για αποστολή πληροφοριών με sms έως 24/24ωρο. Δυνατότητα real-time για άμεση λήψη πληροφοριών απλά καλώντας την τηλεμετρική ζυγαριά από το κινητό τηλέφωνο ή με μια αποστολή μηνύματος.
Αυτονομία συσκευής σε λειτουργία stand-by 3sms/24h= 8 μήνες ή 1sms/24h=12 μήνες
Δυνατότητα λειτουργίας και με φωτοβολταϊκά στοιχεία για πλήρη αυτονομία.
Σύστημα (ALARM) συναγερμού δυο ζωνών για αντικλεπτική προστασία σε όσες κυψέλες επιθυμούμε μέσω ενός απλού καλωδίου.
Δυνατότητα προσθήκης σειρήνας όπου ενεργοποιείται κατά την παραβίαση.
Η λειτουργία Alarm πέρα από το γραπτό μήνυμα κάνει μια αναπάντητη κλήση για μεγαλύτερη ασφάλεια σε περίπτωση που δεν αντιληφθεί ο μελισσοκόμος το γραπτό μήνυμα.
Όλα τα παραπάνω στοιχεία αποστέλλονται με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τηλέφωνο του μελισσοκόμου  ενημερώνοντάς τον για την παρούσα κατάσταση, αναγράφοντας τα στατιστικά δεδομένα των κυψελών και του χώρου εξωτερικά, αλλά και όποιες μεταβολές τιμών υπήρξαν από την τελευταία καταγραφή. Επίσης δίνεται η δυνατότητα αποστολής ειδοποιητικού μηνύματος, εκτός προκαθορισμένων χρονικών ορίων, τα οποία θα ενημερώνουν για τυχόν απότομες μεταβολές στις τιμές καταγραφής ώστε ο μελισσοκόμος να πράξει τις ανάλογες ενέργειες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τηλεμετρική ζυγαριά πέρα του προγραμματισμένου εκ του μελισσοκόμου χρόνου λειτουργίας της ή της διαδραστικής κλήσης της συσκευής για την αποστολή δεδομένων, εισέρχεται σε λειτουργία ύπνου, καταναλώνοντας την ελάχιστη δυνατή ενέργεια. Με αυτό τον τρόπο εκτός από εξοικονόμηση ενέργειας εκπέμπει και χαμηλή ακτινοβολία, γεγονός που δεν επηρεάζει την παραγωγικότητα των μελισσών. Κάθε ζυγαριά παρέχεται με εγκεκριμένη προστασία σκόνης και νερού (IP65).

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ;

Η τηλεμετρική ηλεκτρονική ζυγαριά MZ2630 Gps προσφέρει σημαντικές πληροφορίες στο μελισσοκόμο από μακριά , χωρίς να χρειάζεται η φυσική του παρουσία στο μέρος που βρίσκονται οι μελισσοκυψέλες. Αυτό επιτυγχάνεται με τη βοήθεια της κινητής τηλεφωνίας μέσω των γραπτών μηνυμάτων SMS.

ΣΕ ΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟ

Προσφέρει σημαντικές πληροφορίες στον μελισσοκόμο για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον του μελισσοκομείου του. Η τηλεμετρική ζυγαριά παρέχει πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, όπως θερμοκρασία και υγρασία που επικρατούν στο χώρο που βρίσκονται οι μελισσοκυψέλες καθώς και την θερμοκρασία θαλάμου (γόνου) και βοηθούν τον μελισσοκόμο να πράξει τις κατάλληλες ενέργειες.

Μέσω της καθημερινής ζύγισης, παρέχεται ακριβείς πληροφορίες για το πόσο μέλι αποθηκεύεται στις κηρήθρες . Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να κρίνουμε αν στη περιοχή υπάρχει νεκταροέκριση. Αξιολογώντας καθημερινά την πορεία της μεταβολής του βάρους μπορούμε να επιτύχουμε τη μέγιστη απόδοση, παίρνοντας το μέλι μας, ή στην περίπτωση αρνητικής απόδοσης (μείωση βάρους) να κρίνουμε εύκολα αν οι μελισσοκυψέλες μας χρειάζονται φροντίδα .

Η συσκευή προσφέρει τη δυνατότητα έλεγχου ηλεκτρικής περίφραξης (FenceMonitoring). Ιδιαίτερα χρήσιμη για όποιον έχει ηλεκτρική περίφραξη στο χώρο που βρίσκονται οι μελισσοκυψέλες.
Σημαντικό όφελος ο μελισσοκόμος θα έχει και στη μείωση των άσκοπων μετακινήσεων από και προς το μελισσοκομείο του, μειώνοντας τους τακτικούς ελέγχους, αφού πλέον η εποπτεία γίνεται ηλεκτρονικά και από μακριά.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η τηλεματική ηλεκτρονική ζυγαριά αποτελείται από τη βάση στήριξης/ζυγαριά του μελισσιού (σε σχήμα Η) η οποία μέσω καλωδίων θα συνδέεται με την μητρική πλακέτα μέσα στην κεντρική συσκευή της ζυγαριάς.

Προσφέρετε  μεγάλη γκάμα προϊόντων όπου καλύπτουν όλες τις ανάγκες κάθε πελάτη ανάλογα με το είδος εποπτείας που επιθυμεί.

Δίνετε επίσης η δυνατότητα «φτιάξε την δική σου ζυγαριά».


ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ “ΜΕΛΙΣΣΟΖΥΓΑΡΙΑ” ?

  Είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου με υλικά από την Farnell και Mouser, δυο εκ των κορυφαίων προμηθευτών στον τομέα εξοπλισμού ηλεκτρονικών ειδών.

Διαθέτει ποιοτικό επεξεργαστή ζυγίσματος της Texas instruments.

Υποστηρίζετε από τον επεξεργαστή της Atmel Cortex®-M0+ +Eeprom 64kb.

Η συναρμολόγηση της πλακέτας γίνετε ρομποτικά.

Διαθέτει συναγερμό 2 ζωνών.

Διαθέτει έξοδο σειρήνας.

Αποτελείται από ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη
μπαταρία  πολυμερών λιθίου Li-Po (10.000mAh) προσφέροντας πολύ υψηλή αυτονομία και μηδενικές απώλειες έλεγχου της μελισσοζυγαριάς με αδιάλειπτη παροχή ενέργειας.

Έχει τη χαμηλότερη κατανάλωση ,μονο 85μΑ.

Έχει τη μεγαλύτερη αυτονομία της αγοράς, 3sms/24h= 8 μήνες ή 1sms/24h=12 μήνες

Η μόνη με ενσωματωμένο φορτιστή φωτοβολταικης γεννήτριας (PWM_Solar 6-42v) για χρήση oποιουδήποτε πάνελ 6v,12v, 24v η 36v.

Διαθέτει ενσωματωμένο Gps με αντικλεπτική λειτουργία

Διαθέτει κλειδαριά ενεργοποίησης-απενεργοποίησης.

Κλειδωμένη κατά κλοπής με κωδικό Pin.

3 χρόνια εγγύηση (1 για την μπαταρία).

Προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη και service.

100% ελληνικό προϊόν

Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας 08:00-22:00

Φυσικό κατάστημα κατασκευής και εμπορίας τηλεμετρικών ζυγαριών.

Δυνατότητα απόδειξης – τιμολογίου.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΜΕΛΙΣΣΟΖΥΓΑΡΙΑ - TΗΛΕΜΕΤΡΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ
Νικοπόλεως 101Β, Ιωάννινα ΤΚ 45221
T. +30 26513 11500, +30 6955199260

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas