Μία εύκολη και γευστική συνταγή για όλη την οικογένεια!
Συστατικά
- 120 γραμμάρια αλεύρι
- 225 ml νερό
- 2 κ.σ. μέλι
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
1. Ανακατέψτε το αλεύρι, το νερό και το μέλι σχηματίζοντας μια ζύμη.
2. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέστε για κάθε τηγανίτα μία κουταλιά από τη ζύμη. Ψήστε για μισό λεπτό περίπου, γυρίστε τις τηγανίτες μόλις χρυσίσουν και ψήστε για άλλο μισό λεπτό.
3. Τοποθετήστε τις ψημένες τηγανίτες σε ένα πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το επιπλέον λάδι.
4. Αφαιρέστε το χαρτί κουζίνας και περιχύστε με το υπόλοιπο μέλι.
Οι τηγανίτες είναι έτοιμες.
Καλή απόλαυση!
Δημοσίευση σχολίου