Υλικά
- 450 gr. ζάχαρη κρυσταλική
- 200 gr. νερό
- 30 gr. γλυκόζη
- 260 gr. μέλι
- 2 ασπράδια από μεγάλα αβγά
- 400 gr. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και καβουρδισμένα
- 1 βανίλια
- 3 σταγόνες χυμό λεμονιού
- 2 φύλλα για μαντολάτο
Εκτέλεση
Το αφήνουμε ολόκληρη την νύχτα,
να κρυώσει και να σφίξει. Ξεφορμάρουμε και κόβουμε σε κομμάτια.
Αξιώτης Παράσχος
Πρόεδρος H.E.C.F.
Λέσχη Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος
http://www.executivechefsclub.gr/
E-mail: info@executivechefsclub.gr
facebook.: ExecutiveChefsPlatinumClubOfGreece
tel: +30 27210 93844 mob: +30 6948046207
φωτο:
ANEMOS
καλο απογευμα, δεν εχω δοκιμασει να κανω μαντολάτο αλλα η φωτο αδικει το Ζακυνθινό μαντολάτο, αυτο ειναι κυκλαδίτικο φιλε μου
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπορεί ο Αξιώτης Παράσχος να δίνει την δική του πινελιά.
Διαγραφή