Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Σεμινάριο από τον Μελισσοκομικό-Περιβαλλοντικό Σύλλογο Σαρωνικού το ΚΕΝΤΡΙ


Ανακοίνωση
Ο σύλλογός μας την 7-8-9 Δεκεμβρίου,ήτοι τις ημέρες Πέμπτη,Παρασκευή και Σάββατο, και από ώρας 17.00-20.00 ώρα, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αναβύσσου,θα πραγματοποιήσει σεμινάριο μελισσοκομίας με θέμᴨΠαραγωγική μελισσοκομία στις Ελληνικές συνθήκες και εξασφάλιση εισοδήματος¨.
Επίσης θα υπάρχουν και άλλα θέματα προς συζήτηση,εκτός του παραπάνω θέματος, που αφορούν την μελισσοκομία.Ως επίσης ερωτήσεις και απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που θα προκύψουν.
Στο παραπάνω σεμινάριο θα διδάξει ο καταξιωμένος στο χώρο μελισσοκομίας μελισσοκόμος-βασιλοτρόφος, κ.Τσιμίνης Ισίδωρος.
Το κόστος παρακολούθησης μαθημάτων για τα μέλη του συλλόγου θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 στον ίδιο χώρο και τόπο,θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου και ταυτόχρονα και οι αρχαιρεσίες ,για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την Γενική Συνέλευση,και περί υποψηφιοτήτων και άλλων θεμάτων που θα συζητηθεί, όπως ορίζει το καταστατικό του συλλόγου μας.
Παρακαλούμε όλα τα μέλη, όπως τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους.
Πληροφορίες στο τηλ.6999936775 πρόεδρο του συλλόγου.
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ
Από 
Το Δ:Σ
Ακρίβος Προκόπης-Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου