Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΗΣΕΙΣ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)




- Απέρριψαν !!! τον εργαστηριακό έλεγχο του μελιού ώς μέσω πάταξης της νοθείας (ελληνοποιήσεων)! - Η νομοθεσία "βλέπει" ένα κανονικό μέλι σαν μή κανονικό, ενώ "βλέπει" σαν κανονικό το νοθευμένο, και ευνοεί τη νοθεία των ελληνοποιήσεων! Απίστευτα; Δείτε το βίντεο και τα λέμε. 
------------------------------ Σύνδεσμοι: Το τελικό σχέδιο του κανονισμού απονομής του Ελληνικού Σήματος στο μέλι, μαζί με άλλα έγγραφα: https://drive.google.com/drive/folder... Πρόταση κ. Θρασυβούλου: https://www.melissokomikiepitheorisi.... Άρθρο με συνέντευξη για το Ελληνικό Σήμα στο μέλι: https://www.ypaithros.gr/pou-skontaft... Εθνική Διεπαγγελματική Μελιού: http://www.daskaloi-melissokomias.gr/... ΕΦΕΤ - νοθευμένα μέλια: https://www.naftemporiki.gr/story/164... Ανακάλεσαν "Κρητικό" μέλι ... προληπτικά https://www.arcadiaportal.gr/news/ana... Περί του συστήματος ιχνηλασιμότητας: http://www.foodgrade.gr/food-science/...
 
Βίντεο το οποίο θα πρέπει να παρακολουθήσουν όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται να κατανοήσουν το μεγάλο πρόβλημα των ελληνοποιήσεων και τα αδιέξοδα του κλάδου. Ξεκάθαρος λόγος,τεκμηριωμένες και καλά δομημένες σκέψεις.

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas