Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΣΙΜΙΝΗ ΣΙΔΕΡΗ (ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ ΜΕ ΟΞΑΛΙΚΟ)


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΣΙΜΙΝΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΟΞΕΩΝ ( ΕΞΑΧΝΩΣΗ, ΕΝΣΤΑΛΑΞΗ)

Οι ταινίες είναι από κυτταρίνη, με γλυκερίνη και με το οξαλικό οξύ ως το ενεργό συστατικό, παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των υπολοίπων θεραπειών με το οργανικά οξέα.
• Οι ταινίες  όχι μόνο έχουν όλα τα πλεονεκτήματα του οξαλικού οξέος που χρησιμοποιείται σε υγρή μορφή σε άλλες θεραπείες, αλλά επιπλέον με την επιτυγχανόμενη καθυστέρηση της απελευθέρωσης του 00, οι ταινίες παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα (42 μέρες) μέσα στην αποικία. Το αποτέλεσμα είναι η εφαρμογή των ταινιών να καλύπτει και την βαρρόα που έχει στο διάστημα αυτό αναπτυχθεί στον σφραγισμένο γόνο.
• Η μεγάλη σε διάρκεια παραμονή των ταινιών μας, μειώνει τον αριθμό των απαιτούμενων επισκέψεων στα μελίσσια για επανάληψη των εφαρμογών, από τρεις ή τέσσερις, σε μόνο μία επίσκεψη.
• Κατά την διάρκεια της ζεστής θερινής περιόδου, η αποτελεσματικότητα των ταινιών δεν επηρεάζεται, ενώ σε αντίθεση την ίδια εποχή τα αποτελέσματα των υγρών μορφών εφαρμογής οξαλικού οξέος είναι αισθητά μειωμένα.
• Με την εφαρμογή των ταινιών δεν παρατηρήθηκε καμία αρνητική επίπτωση στην ανάπτυξη στους απογόνους, όπως είχε παρατηρηθεί με την μέθοδο ενστάλαξης του ΟΟ, παρουσία γόνου.
• Η σύγκριση κατά την διάρκεια του φθινοπώρου δεν παρουσιάζει διαφορές, καθώς η αποτελεσματικότητα και των ταινιών και των εφαρμογών με υγρή μορφή, δεν επηρεάζεται από το κρύο. Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια των πειραματικών εφαρμογών η θερμοκρασία παρουσίασε διακύμανση από -2 σε + 42 βαθμούς Κελσίου.
• Οι ταινίες Τσιμίνη σε σύγκριση με τις μεθόδους υγρής εφαρμογής είναι πιο εύκολες στη χρήση ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ  100% ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ :

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 31o χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, Ωρωπός 190 14
ΤΗΛ: 22950-52963
Email: info(@)melisokomia.gr.



Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas