Αφού πρώτα
καβουρντίσουμε τους ξηρούς καρπούς
Προσθέτουμε
το σουσάμι
Και
ανακατεύοντας συνεχώς, μετά από ένα λεπτό (περίπου) το βγάζουμε από την φωτιά.
Το βάζουμε
σε ένα μπολ
Και έτσι
όπως είναι ζεστό προσθέτουμε το μέλι
Στην
συνέχεια με την βοήθεια των δυο κουταλιών,το ανακατεύουμε καλά.
Γεμίζουμε
τα κυπελλάκια.
Και το
σερβίρουμε.
- Για όλα αυτά δεν θα χρειαστούμε πάνω από 10 λεπτά.
- Δεν θα λερωθούμε
- Και το κυριότερο δεν θα βράσουμε το μέλι.
Δημοσίευση σχολίου