Γνωρίζουμε όλοι ότι τα καρκινικά
κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, γι ‘αυτό θα ήταν φυσικό να διαμαρτυρηθείτε για μια
θεραπεία του καρκίνου που βασίζεται στο συνδυασμό μαγειρικής σόδας με μέλι ή
σιρόπι σφενδάμου.
Αλλά περιμένετε, πριν να απορρίψετε
πλήρως την ιδέα: η ζάχαρη ενεργεί διαφορετικά σε αυτή την περίπτωση.
Η σόδα θα εξουδετερώσει εντελώς τα
καρκινικά κύτταρα, έτσι ώστε να μην είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τη ζάχαρη
για την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Επιπλέον, το μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου
αντίκειται στα καρκινικά κύτταρα, τα οποία, σε σύγκριση με τα υγιή κύτταρα,
καταναλώνουν 15 φορές περισσότερη γλυκόζη.
Χάρη στο σιρόπι σφενδάμου ή μέλι, η
μαγειρική σόδα θα είναι σε θέση να εισέλθει και να καταστρέψει τα καρκινικά
κύτταρα.
Συνταγή:
Συστατικά:
- Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι
- Μαγειρική σόδα
Μέθοδος παρασκευής:
Αναμείξτε ένα μέρος μαγειρικής σόδας με
τρία μέρη σιρόπι σφενδάμου ή μελιού καλά, για να πάρετε ένα ομοιογενές μείγμα.
Στη συνέχεια, μαγειρέψτε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά, και
όταν τελειώσετε, το φάρμακο είναι έτοιμο για κατανάλωση.
Χρήση:
Κατά τη διάρκεια ενός μήνα, θα πρέπει να
λαμβάνετε 3 κουταλάκια του γλυκού αυτού του μείγματος κατά την διάρκεια της
ημέρας.
Απαγορεύεται η κατανάλωση οποιασδήποτε
ποσότητας κρέατος, λευκού αλευριού και ζάχαρης κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
Δημοσίευση σχολίου