Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

Όταν ο καφές και το μέλι γίνονται έργα τέχνης! (ΦΩΤΟ)


Έχετε σκεφτεί ποτέ τί διαφορετικό θα μπορούσατε να κάνετε με τον καφέ που χύθηκε στο τραπέζι ή με το σιρόπι σοκολάτας ή ακόμα και με το μέλι ; Η Τζούλια Μπερναρντέλλι, μία Ιταλίδα ζωγράφος ,το σκέφτηκε με καλλιτεχνική ματιά και δημιουργεί αριστουργήματα!
Η 27χρονη καλλιτέχνις πήρε το πτυχίο της από το τμήμα Καλών Τεχνών του πανεπιστημίου της Μπολόνια και τώρα δουλεύει μαζί με παιδιά σε ένα μουσείο. Όπως είπε και η ίδια στην Huffington Post τα έργα της θέλει να είναι αυθόρμητα.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

«Αποφάσισα να αντικαταστήσω το πινέλο από αυτό που η φύση έχει να προσφέρει, όπως φύλλα, φλούδες φρούτων, ή απλά το φαγητό. Ποτέ δεν σχεδιάζω την δουλειά μου πριν … Για παράδειγμα, όταν πίνω καφέ, σκέφτομαι τις αποχρώσεις που θα μπορούσε να δημιουργήσει αν μου γύριζε πάνω στο τραπέζι.»
Θαυμάστε τα λοιπόν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου