Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

6 ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ


Μερικοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ έχουν ανακαλύψει τα οφέλη της μελισσοκομίας στην ψυχοσύνθεση του οργανισμού τους μιας και τους προσφέρει χαλάρωση μετά από μια κουραστική και γεμάτη με άγχος ημέρα..Όταν μπαίνουν στα μελισσοκομεία τους, ο χρόνος σταματάει και το άγχος της ημέρας απομακρύνεται.. Χωρίς τηλέφωνα, χωρίς τηλεόραση, χωρίς facebook.. Ένας απαλός ήχος από το βουητό των μελισσών και η μυρωδιά του ζεστού μελιού που διαχέεται στον αέρα είναι αρκετά!
Σας παρουσιάζουμε μερικές μόνο διασημότητες που έχουν στραφεί προς την μελισσοκομία.


 

 

1. Morgan Freeman

O Freeman ξεκίνησε το 2014 με 26 κυψέλες στο Μισισιπή μέσα σε μια έκταση 124 στρεμμάτων το οποίο έχει μετατρέψει σε παράδεισο για τις μέλισσες καθώς έχει φυτέψει λεβάντες, μανόλιες και άλλα μελισσοκομικά φυτά!


 

 

2. Leonardo DiCaprio

Λέγεται ότι o Leonardo ασχολείται με την μελισσοκομία. Ο νικητής Όσκαρ ασκεί την μελισσοκομία ως μέσο για την αντιμετώπιση του στρες . Ο ίδιος βρίσκει αυτό το χόμπι αρκετά ευχάριστο και απολαμβάνει τα οφέλη που έχουν οι μέλισσες στο περιβάλλον.


 

3. Flea

Ο ταλαντούχος μπασίστας από τους Red Hot Chilli Peppes διατηρεί στην αυλή του σπιτιού του μερικές κυψέλες μελισσών στο Los Angeles. Είναι ένας τρόπος για να βοηθήσει και αυτός στην παγκόσμια μείωση του πληθυσμού των μελισσών. Επίσης του αρέσει πολύ η φωτογράφηση των μελισσών μιας και ανεβάζει τακτικά τις προσωπικές του φωτογραφίες.


 

 

4. Martha Stewart

Σας προκαλεί έκπληξη που η Martha είναι μελισσοκόμος; Ξεκίνησε το 1976 διατηρώντας κυψέλες στην Τουρκία . Σήμερα στον κήπο του σπιτιού της στο Bedford διατηρεί αρκετές κυψέλες μελισσών και μοιράζεται τις γνώσεις της μέσα από το προσωπικό της blog .

 

  

 

5. Scarlett Johansson

Βλέπεται στην φωτογραφία την Scarlett με κυψελοειδής χτένισμα. Λέγεται ότι έχει λάβει κυψέλες ως γαμήλιο δώρο από τον Samuel L. Jackson. Εξακολουθούν όλοι να περιμένουν μια επίσημη selfie με μέλισσες ώστε να επιβεβαιωθούν οι φήμες..


 

 

6. Martha Kearney 

Η Martha είναι ερασιτέχνης μελισσοκόμος και διατηρεί το μελισσοκομείο της στο σπίτι της σε αγροτική περιοχή του Suffolk. Έχει παρουσιάσει την αγάπη της για τις μέλισσες σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas