Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

ΣΠΙΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ: ΓΙΝΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ


Θες να κάψεις το λίπος της κοιλιάς και των μηρών σου και δεν ξέρεις τον τρόπο; Δοκίμασε να πίνεις για 15 ημέρες κάθε πρωί αυτό το σπιτικό ρόφημα με μέλι και κανέλα που θα βρεις παρακάτω και θα γίνεις μοντέλο!

Έχει τρομερά αποτελέσματα αλλά μια δοκιμή θα σε πείσει!

Καίει καταπληκτικά το λίπος και χρειάζεται μόνο να πάρεις μια κουταλιά της σούπας σκόνη κανέλα. Άφησε το να κρυώσει για πέντε λεπτά αφού τη βάλεις σε ζεστό νερό. Μπορείς να προσθέσεις μια κουταλιά της σούπας μέλι, αν θέλεις. Πιες αυτό το ρόφημα πριν φάς το πρωί και πριν πάς για ύπνο.

Βέβαια, μπορείς να δοκιμάσεις κι αυτό που έχει μέσα μήλα, γιαούρτι και κανέλα! Αποτελεί ένα από τα καλύτερα σπιτικά ροφήματα για αδυνάτισμα.

Τα μήλα είναι ιδανικά για αποτοξίνωση του οργανισμού και ενεργοποίηση του σώματος. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πηκτίνη, γεγονός που μειώνει την ποσότητα λίπους που μπορούν να απορροφήσουν τα κύτταρα. Επιπλέον, τα μήλα περιέχουν άφθονες φυτικές ίνες, οι οποίες επιβραδύνουν την πέψη και σε κρατούν χορτάτοη για περισσότερο χρόνο. Μία μελέτη που δημοσιεύτηκε στο “The American Journal of Clinical Nutrition” έδειξε, ότι τα άτομα που κατανάλωναν τροφές με περισσότερες ίνες, έχασαν περισσότερο βάρος και είχαν μικρότερη περιφέρεια μέσης.

Αυτό το γευστικό ρόφημα, θα ενισχύσει τους μύες σου, θα ισορροπήσει τις ορμόνες σου και θα βοηθήσει να κάψεις λίπος.


Θα προσθέσετε στο μπλέντερ:

  • 1 φλιτζάνι γιαούρτι ελαφρύ (2%)
  • 1 μήλο κομμένο σε κομμάτια
  • 1 κουταλιά της σούπας αγνό μέλι
  • 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα
  • Κανέλα *
  • 1/2 λίτρο γάλα ελαφρύ


Ανακάτεψε καλά τον υπέροχο αυτό συνδυασμό και το υγιεινό και αδυνατιστικό ποτό σου είναι έτοιμο!

 Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas