Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.


Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Σεμινάριο Εχθροί και Ασθένειες των Μελισσών με τoν Δρ. Χαριστό ΛεωνίδαΜετά από ζήτησή σας διοργανώνουμε ξανά το σεμινάριο Εχθροί και Ασθένειες των Μελισσών!
Το σεμινάριο περιλαμβάνει όλη την παθολογία της μέλισσας σε σχέση με ακάρεα, βακτήρια, ιούς, μύκητες, έντομα καθώς και την συμπτωματολογία όλων των μολυσματικών αιτιών, την πρόληψή τους και τη θεραπεία τους όταν επιβάλλεται.

Θα γίνει διάκριση μεταξύ συμβατικής και βιολογικής μελισσοκομίας. Θα αναφερθούν επίσης όλες οι δευτερογενείς επιδράσεις των μέλισσο-φαρμάκων στις μέλισσες.
Οι συμμετέχοντες θα μυηθούν επίσης στη λογική της αναπαραγωγής των μελισσών με στόχο την ανθεκτικότητα ή ανεκτικότητα στους μολυσματικούς παράγοντες.
Εκπαιδευτής: Δρ. Χαριστός Λεωνίδας Ερευνητής Δ´ Τμήμα Μελισσοκομίας Ινστιτούτου Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής-ΕΛΓΟ

Τόπος εκπαίδευσης: ANEL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ

Ημερομηνία: Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Ώρα: 10:00 – 17:00

Κόστος: 20,00 €

Περιορισμένες θέσεις: 30 – 35 άτομα

Καλέστε στο 23920 72786 για κράτηση θέσης.

www.anel.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου