Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.


Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Τρόποι να αξιοποιήστε τα βαζάκια της κουζίνας



Δείτε 6 διαφορετικούς τρόπους για να δώσετε στον χώρο σας την προσωπική σας πινελιά. 
Οι περισσότεροι στα σπίτια μας έχουμε δεκάδες άδεια βαζάκια μαρμελάδας,μελιού ή σάλτσας, τα οποία δεν ξέρουμε πώς να αξιοποιήσουμε. Υπάρχουν όμως πολλοί και ευφάνταστοι τρόποι για να δημιουργήσετε διάφορα διακοσμητικά για το σπίτι σας.

 Κεριά


Αποτελεί το πιο απλό διακοσμητικό που μπορείτε να δημιουργήσετε με άδεια βαζάκια. Μπορείτε να προσθέσετε πετρούλες και ρεσό ή να τα βάψετε, δίνοντάς τους περισσότερο στιλ. Προσθέστε κορδέλες, φτιάξτε σχέδια ή βάλτε τους ύφασμα για να δημιουργήσετε μοναδικά διακοσμητικά κεριά.


Βάζα λουλουδιών



Μια άλλη πρωτότυπη λύση είναι να βάψετε τα βαζάκια με μπογιά σε διάφορες αποχρώσεις και να δημιουργήσετε αυτοσχέδια βάζα για λουλούδια. Χρησιμοποιήστε την κατάλληλη μπογιά, ώστε τα βάζα σας να έχουν μια vintage όψη.

Αποθηκευτικοί χώροι

Χρησιμοποιήστε τα βαζάκια σαν δοχεία αποθήκευσης. Μπορείτε να βάλετε μέσα κουμπιά, είδη ραπτικής ή ακόμα και τα καλλυντικά σας και να τα τοποθετήσετε στο μπάνιο, για να βάλετε μέσα τα απαραίτητα του καθημερινού σας μακιγιάζ.


Ποτήρια

Μια εξίσου έξυπνη και όμορφη λύση είναι να μετατρέψετε τα βαζάκια σας σε ποτήρια. Προσθέστε πάγο και απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα, αναψυκτικό ή κοκτέιλ.




Κουζίνα

Μια επίσης καλή επιλογή είναι να βάλετε τα βαζάκια σας πάνω σε ένα ράφι της κουζίνας. Επιλέξτε βαζάκια σε διαφορετικά μεγέθη και βάλτε μέσα στο καθένα τα μπαχαρικά, τη ζάχαρη ή τον καφέ. Μπορείτε ακόμα να φτιάξετε ετικέτες και να κολλήσετε πάνω τους, ώστε να τα ξεχωρίζετε πιο εύκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου