ΧΙΟΝΙΑ

Blogger Widgets Blogspot Tutorial
      Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube 
Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μου στο You Tube,για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.Αυτή  την στιγμή μας ακολουθούν 600 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να ξεπεράσουμε τους 1000 που είναι ο βασικός στόχος μας σύμφωνα με τους κανόνες του You Tube.Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγώτης Μούσουρας.

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

Τι πρέπει να κάνετε βήμα - βήμα για την τυποποίηση μελιού (κόστη - μελέτες)Αναλυτικά στοιχεία για την επεξεργασία του προϊόντος και την εγκατάσταση αυτόματης γραμμής
Στις 117.760 ευρώ ανέρχεται το συνολικό κόστος για την εγκαθίδρυση αυτόματης μονάδας τυποποίησης μελιού.

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα προϊόντα της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο, το μέλι, μπορεί να καταγράψει πολύ υψηλές κερδοφορίες, εφόσον μπει σε γραμμές τυποποίησης και (συνεπακόλουθα) εξαγωγής.

Το workenter σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε μία πλήρη εικόνα για τα μηχανήματα που απαιτούνται, προκειμένου να φτιάξετε μία αυτόματη μονάδα τυποποίησης μελιού.

Τα οικονομικά δεδομένα του project, ("Πιλοτική μελέτη"), η αναλυτική παρουσίαση για την επεξεργασία, καθώς και ο "οδηγός" για την τυποποίηση μελιού, βασίζονται σε πραγματική τιμολόγηση και έρευνα που διενήργησε ο κ. Γιώργος Παπαμαργαρίτης, ιδρυτής της εταιρείας κατασκευής αυτόματων και ημιαυτόματων μηχανημάτων συσκευασίας και παραγωγής Papapack.

Μόνο στο workenter:

Αναλυτική παρουσίαση για την επεξεργασία μελιού:

Πλήρης "οδηγός" για την αυτόματη τυποποίηση μελιού:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου