Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Άντρας εκσπερμάτωνε μέσα στο νερό και στο μέλι γυναίκας συναδέλφου του


Κατηγορίες πως εκσπερμάτωνε μέσα στα μπουκάλια νερού μιας συναδέλφου του και έβαζε σπέρμα μέσα στο δοχείο της με το μέλι και πάνω στο γραφείο της αντιμετωπίζει ένας 27χρονος άνδρας που συνελήφθη στην Καλιφόρνια.
Στον Στίβενς Μιλανκάστρο απαγγέλθηκαν προ ημερών κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, που αφορούν βιαιοπραγία και απόπειρα βανδαλισμού. Στην ποινή του θα ληφθεί υπόψη πως η παραβατική συμπεριφορά του είχε στόχο τη σεξουαλική του ικανοποίηση.
Ο 27χρονος εργαζόταν με το θύμα του από το 2014.
«Δύο φορές, μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου του 2016, ο άνδρας κατηγορείται πως αυνανίστηκε στο γραφείο στην περιοχή Λα Πάλμα και έβαλε το σπέρμα του μέσα στο δοχείο με το μέλι που είχε το θύμα» περιγράφει ο εισαγγελέας. «Μεταξύ 24 Νοεμβρίου 2016 και 13 Ιανουαρίου 2017 το θύμα κατανάλωνε το μέλι αυτό σχεδόν κάθε μέρα χωρίς να γνωρίζει πως περιείχε το σπέρμα του 27χρονου».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Μιλανκάστρο εκσπερμάτισε σε δύο διαφορετικά περιστατικά μέσα στο μπουκάλι με το νερό της συναδέλφου του, όμως η γυναίκα παρατήρησε πως το νερό ήταν θολό και τα πέταξε.
Όταν, στις 9 Ιανουαρίου, εντόπιζε για τρίτη φορά θολό νερό στο μπουκάλι της, η γυναίκα ενημέρωσε τον προϊστάμενό της, ο οποίος τοποθέτησε κύκλωμα παρακολούθησης στο γραφείο. Έτσι ο Μιλανκάστρο βιντεοσκοπήθηκε να μπαίνει στο γραφείο της πριν το τελευταίο περιστατικό.

Στις 13 Ιανουαρίου 2017, η υπάλληλος κάθισε στο γραφείο της έπιασε το ποντίκι του υπολογιστή της, το οποίο ήταν καλυμμένο με σπέρμα. Τότε ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία προχώρησε σε έρευνα και συνέλαβε τον 27χρονο.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, εάν καταδικαστεί σύμφωνα με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ο άνδρας θα βρεθεί αντιμέτωπος με μέγιστη ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών και καταχώρηση του ονόματός του στα αρχεία με όσους έχουν διαπράξει σεξουαλικά εγκλήματα.

1 σχόλιο :

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas