Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


“Μίλησα για να σώσω ζωές” τόνισε ο κύριος από το Γάζωρο Σερρών, που πρότεινε το μέλι ως θεραπευτικό… φάρμακο από τον κορωνοϊό. Είναι κατά των εμβολίων και των rapid test, αλλά από ό,τι φαίνεται… έχει βρει “όπλο” κατά του COVID.

Υποστηρίζει ότι υπάρχει θεραπεία για τον κορονοϊό και πως είναι κρίμα να χάνονται ζωές. Είναι κατά του εμβολίου και τον rapid test, αλλά όπως λέει δεν είναι αρνητής της πανδημίας. Ο λόγος για τον κύριο Βαγγέλη Λάμπρου από το Γάζωρο των Σερρών, ο οποίος μίλησε στην τηλεόραση «Επιλογές» για τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και αυτό που ο ίδιος χαρακτηρίζει «θεραπεία».

«Μίλησα για να σώσω ζωές» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κύριος Λάμπρου που προτρέπει τους ασθενείς, να αλείψουν με μέλι τα πνευμόνια τους, για να γίνουν καλά. Όπως τονίζει το έκανε και ο ίδιος και την επόμενη μέρα σηκώθηκε… περδίκι!

Ο κύριος Λάμπρου διατηρούσε αναψυκτήριο για 35 χρόνια στο κέντρο των Σερρών και εκεί άκουσε για πρώτη φορά αυτή την ιδέα και την εφάρμοσε αμέσως τη μέρα που δεν ένιωθε καλά. Την επόμενη όπως λέει ήταν πολύ καλά.

Οι αντιδράσεις μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος ήταν πολλές όπως είπε ο Βαγγέλης Λάμπρου. Μάλιστα ο κος Λάμπρου λέει πως κάποιοι τον είπαν βλάκα, χωρίς να ενδιαφερθούν να μάθουν και κυρίως να δοκιμάσουν αυτό που προτείνει.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Σερρών αντιμετώπισε το περιστατικό με γέλια. Δείτε τι λέει στο βίντεο του epiloges.tv, ο Σερραίος που επιμένει πως βρήκε την θεραπεία για τον κορονοϊό…


Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas