Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019

Μόσχος Ντιώνιας - Το πρώτο video

Θα δούμε το πρώτο Video του Μόσχου που δημοσιεύτηκε στις
 25 Οκτ 2015
  
Μας συστήνεται αλλά και προτρέπει και άλλους μελισσοκόμους να αποτυπώσουν τις εμπειρίες τους. Μας μιλάει για την διαχείμαση των μελισσιών λόγο εποχής (Οκτώβριος).Μας συμβουλεύει να κατεβάσουμε ορόφους μετά την τελευταία νομή όπως και να αφαιρέσουμε κηρήθρες από την γονοφωλιά δηλ να τα (σφίξουμε).
Με αυτόν τον τρόπο το μελίσσι μας είναι ζεστό ώστε να καταναλώνει λιγότερες τροφές και να μην έχουμε τόσο προβλήματα με νοζεμίαση.
Μας μιλάει για την μελισσόσφαιρα που πρέπει να είναι στο κέντρο των πλαισίων που έχουμε αφήσει και το Ντάουν.Από πάνω χρησιμοποιεί FOAM.
Στην αρχή του ΒΙΝΤΕΟ μας λέει ότι βρίσκεται στην δύση της καριέρα του.

ΟΧΙ εμείς ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και υγιείς ώστε να μας καταθέτει τις γνώσεις του αλλά και τις εμπειρίες του που, χωρίς να έχει τους τίτλους έχει την απλότητα και τις γνώσεις δασκάλου κοινή ομολογία όλων.


Η Μελισσοκομία είναι ποιο πλούσια με τέτοιους ανθρώπους.Μακάρι να υπάρξουν και άλλοι σαν τον ΜΟΣΧΟ ΝΤΙΩΝΙΑ.Δείτε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου