Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΕΒΑΣΤΙΑΔΗ (ΒΙΝΤΕΟ)



Σε αυτό το Video έχουμε μια συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Ζακύνθου Άγγελο Σεβαστιάδη στο πατρικό μας σπίτι και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό,συζητώντας για τις μέλισσες και το μέλι!!!
Ο Άγγελος Σεβαστιάδης για όποιος δεν τον γνωρίζει είναι εκτός από Καθηγητής Μουσικής είναι και Αντιδήμαρχος Ζακύνθου αλλά έχει και μια καταπληκτική εκπομπή  το (ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ) ΑΠΟ ΤΟ IONIAN CHANNEL
που είναι μια Ψυχαγωγική εκπομπή, μέσα από ένα τηλεοπτικό οδοιπορικό στις περιοχές της Νοτιοδυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου, όπου αποτυπώνεται η αληθινή εικόνα των ανθρώπων της περιφέρειας με αρκετή διάθεση χιούμορ αλλά και ανάδειξης σημαντικών θεμάτων για τις τοπικές κοινωνίες. Ο Άγγελος Σεβαστιάδης ταξιδεύει και περιπλανιέται στους δρόμους, μιλά με τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, ψάχνει, βρίσκει και καταγράφει απίθανες ιστορίες με τον φακό του Ionian.
Η λήψη του σημερινού video έγινε από τον Νίκο Μούσουρα και το μοντάζ από τον Παναγιώτη Μούσουρα.

Θέλω να προσθέσω εδώ και να πω τα Χρόνια πολλά στους απανταχού Ζακυνθίους αλλά και σε όλο τον κόσμο γιατί στις 24 Αυγούστου εορτάζεται κάθε χρόνο με λαμπρότητα η μνήμη της Μετακομιδής του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου, από τα νησιά Στροφάδες στη Ζάκυνθο, που συνέβη το έτος 1717.Είναι ο Άγιος που συγχώρεσε το φονιά του αδελφού του.
Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ!!!
Κι αγιάζει ο αναμάρτητος την ώρα που αμαρτάνει!
Συγκλονιστικός στίχος που θα βρείτε στο παρακάτω ποίημα:
ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΥΜΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ  ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas