Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΟΥΣ 2021



ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
& ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ



Συμμετοχή στις δράσεις: 3.1.: «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων»  και 3.2.: «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας»

To Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων υπενθυμίζει  στους μελισσοκόμους των Περιφερειακών Ενοτήτων της ζώνης ευθύνης του (Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας) ότι συνεχίζονται οι δράσεις 3.1.: «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» και 3.2.: «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» για το Μελισσοκομικό Έτος 2021.


Δράση 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων»


Η αίτηση συμμετοχής στη δράση και η  υπεύθυνη δήλωση υποβάλλονται στο Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων σε πρωτότυπη – έντυπη μορφή ή σε σκαναρισμένο αντίγραφο ή στην ψηφιακή εφαρμογή  μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2021.



Δράση 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας»



Η αίτηση για την ενίσχυση των μετακινήσεων των μελισσιών πρέπει να υποβληθεί πριν από την πραγματοποίηση των μετακινήσεων.

Οι μελισσοκόμοι μπορούν να αιτηθούν για τις μετακινήσεις των μελισσιών που θα πραγματοποιηθούν: 

α)κατά τη φθινοπωρινή- χειμερινή περίοδο
β) κατά την εαρινή – θερινή περίοδο ή
γ) τμηματικά και στις δύο περιόδους ( π.χ. τα μισά μελίσσια κατά τη φθινοπωρινή- χειμερινή περίοδο και τα υπόλοιπα κατά την εαρινή – θερινή περίοδο).



Για τις μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 11 Σεπτεμβρίου μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2020 η αίτηση θα υποβληθεί έως 10 Σεπτεμβρίου 2020.



Για τις μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 11 Φεβρουαρίου έως και 20  Ιουνίου 2021 η αίτηση θα υποβληθεί από 1η  Ιανουαρίου  έως 10  Φεβρουαρίου 2021.



Η αίτηση συμμετοχής στη δράση και η  υπεύθυνη δήλωση υποβάλλονται στο Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων σε πρωτότυπη – έντυπη μορφή ή σε σκαναρισμένο αντίγραφο ή στην ψηφιακή εφαρμογή.


 «Αίτηση - Δήλωση κατεχόμενων κυψελών»



Απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι ο μελισσοκόμος δικαιούχος των δύο δράσεων είναι η υποβολή της δήλωσης κατεχόμενων κυψελών.

Η δήλωση κατεχόμενων κυψελών κατατίθεται απευθείας ή μέσω του Κέντρου Μελισσοκομίας στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2020.

Δεν είναι απαραίτητη η υποβολή της δήλωσης κατεχόμενων κυψελών στην περίπτωση που ο μελισσοκόμος έχει θεωρήσει το μελισσοκομικό του βιβλιάριο μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2020.



 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελισσοκόμων παρακαλούμε  να απευθύνεστε στο:



ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Πανεπιστημίου 171 (γραφείο 12)

Τ.Κ.: 26110

Πάτρα

Τηλ.: 2613613746

Fax: 2610452259

Email.: kmdelladas@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas