Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019

Μόσχος Ντιώνιας - Χρήση του ΟΟ (Οξαλικού Οξέος)


Σε αυτό το video μας ο Μόσχος μας ενημερώνει για την χρήση του ΟΟ σε διάλυση του στο νερό. Υπάρχουν διάφορες έρευνες πάνω σε αυτό.

Ένας τρόπος είναι 5 γρ ΟΟ και την διάλυση του σε ένα λίτρο απιονισμένο νερό και ψεκασμός πάνω στο πλαίσιο  20-25 ml (περίπου 10 ml σε κάθε πλευρά).
Αυτός ο τρόπος δεν έχει καμιά επιβάρυνση στις μέλισσες και στην Βασίλισσα και μπορούμε να κάνουμε και επαναλήψεις γιατί είναι αμελητέα η δόση του ΟΟ. Βασική προϋπόθεση είναι να γίνει σε μελίσσια χωρίς γόνο. 
Δεν συστήνεται φυσικά να γίνει το χειμώνα γιατί ούτε διαβροχή επιτρέπετε  ούτε τελάρο να βγάλεις αλλά είναι και σε σφαίρα τα μελίσσια.Μπορεί να γίνει στην νεκρή περίοδο του καλοκαιριού που δεν υπάρχει γόνος. 
Ακούστε το Μόσχο σε άλλη μια κατάθεση ψυχής και γνώσεως.Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου