Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΕΛΗ!!!


 

Επεισοδιακή ήταν η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων της χώρας μας που έλαβε χώρα στο κτήριο του ΓΕΩΤΕΕ, στη Λάρισα, καθώς υπήρξε μεγάλη ένταση και παραιτήσεις μελών του ΔΣ, μαζί με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κ. Αναστάσιο Ποντίκη.

Έξι στο σύνολο ήταν τα μέλη που υπέβαλλαν την παραίτησή τους μαζί με τον πρόεδρο (ολόκληρη η ομάδα που είχε κερδίσει της εκλογές της ομοσπονδίας) και παρέμειναν τα πέντε της αντιπολίτευσης.

Στην γ.σ. συνέλευση υπήρξε ξεσηκωμός και θύελλα διαμαρτυριών καθώς οι μελισσοκόμοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τον χειρισμό των προβλημάτων του κλάδου από την διοίκηση της ομοσπονδίας, μετά το πλήγμα που δέχτηκαν από πλημμύρες και πυρκαγιές.

Πλέον θα γίνει αναπλήρωση των θέσεων για να αναδειχθεί το νέο προεδρείο της ομοσπονδίας και εντός της ερχόμενης εβδομάδας, με πιο πιθανή μέρα την Πέμπτη θα γίνει κάθοδος των μελισσοκόμων στην Αθήνα σε ένα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τα προβλήματα του κλάδου.

Δείτε φωτογραφίες από την γενική συνέλευση στη Λάρισα:











 

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas