Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Ήταν γεμάτος Τσιμπήματα από Μέλισσες και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Τότε, κατάλαβαν ΤΙ πραγματικά Χρειαζόταν…


Ο σκύλος είναι πραγματικά ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και μπορεί να μείνει πιστός στους ιδιοκτήτες του για όλη του τη ζωή. Δυστυχώς όμως, οι άνθρωποι δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, όπως έγινε και στην περίπτωση του Stinger. Όταν αυτό το ημίαιμο pit bull ήταν μόλις 10 μηνών, τον μετέφεραν στον…
Ο σκύλος είναι πραγματικά ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και μπορεί να μείνει πιστός στους ιδιοκτήτες του για όλη του τη ζωή. Δυστυχώς όμως, οι άνθρωποι δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, όπως έγινε και στην περίπτωση του Stinger. Όταν αυτό το ημίαιμο pit bull ήταν μόλις 10 μηνών, τον μετέφεραν στον κτηνίατρο σε πολύ άσχημη κατάσταση.
Το σώμα του ήταν καλυμμένο με εκατοντάδες τσιμπήματα από μέλισσες. Φαίνεται πως είχε πέσει σε μελίσσι και του είχαν κάνει επίθεση. Ο σκύλος όμως ήταν αλλεργικός στις μέλισσες και έτσι ο ιδιοκτήτης του τον πήγε στον κτηνίατρο και τον άφησε εκεί.



Το γραφείο του κτηνίατρου προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του Stinger, αλλά χωρίς επιτυχία – είχε εξαφανιστεί για τα καλά. Ευτυχώς, η LuvnPupz, μία οργάνωση προστασίας ζώων από το Michigan, άκουσε την ιστορία του Stinger και τον πήρε υπό την προστασία της. Ωστόσο, υπήρχαν κάποια πολύ άσχημα νέα: όχι μόνο είχαν μολυνθεί τα τσιμπήματα από τις μέλισσες, αλλά είχε και ψώρα.
Παρόλο που ήταν αδύναμος και άρρωστος, ο Stinger κατάφερε να μαγέψει όλους τους υπαλλήλους του καταφυγίου. “Ακόμα και όταν πονούσε, το μόνο που ήθελε ήταν μερικά χάδια.”



Ευτυχώς, η αγάπη και η προσοχή που έλαβε φαίνεται να έκαναν το θαύμα. Σιγά σιγά έγινε καλά και ξεπέρασε και την ασθένεια και τα τσιμπήματα.
Δεν του πήρε πολύ χρόνο για να βρει ένα σπίτι να τον υιοθετήσει. Αυτή τη φορά, ο ιδιοκτήτης του λατρεύει τα ζώα και είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψει.



Η ιστορία του είχε αίσιο τέλος γιατί οι διασώστες δεν τα παράτησαν και του έδωσαν αυτό που χρειαζόταν περισσότερο: αγάπη!

Τότε ήταν που η Carri Shipaila, ιδρυτής του οργανισμού LuvnPupz, πήρε θέση. Έμαθε πως ο Stinger ήταν επίσης πολύ υποσιτισμένος και είχε ψώρα, μία πολύ μεταδοτική ασθένεια. Οι μέρες περνούσαν στο καταφύγιο πολύ δύσκολα.

Αποδείχτηκε πως ο Stinger είχε ένα αυτοάνοσο νόσημα που λεγόταν πέμφιγα και γι’αυτό θα χρειαζόταν να παίρνει κάθε μέρα φάρμακα για το υπόλοιπο της ζωής του.
Ωστόσο, το κουτάβι δεν τα παράτησε: “Είναι ένα εκπληκτικό σκυλί και λατρεύει όλους όσους γνωρίζει. Είναι πολύ γλυκός και ήρεμος,” είπε η Shipaila.




Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas