Οι
ειδήμονες αποδίδουν τα χαμηλά ποσοστά διαβητικών της Ιρλανδίας στο γεγονός ότι
αντί για ζάχαρη χρησιμοποιούν μέλι. «Το μέλι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για
να χωνευθεί κι έτσι το πάγκρεας υποχρεώνεται να παραγάγει μικρότερες ποσότητες
ινσουλίνης», λέει ο Glenn Geelhoed, συγγραφέας του Natural Health Secrets from
Around the World.
SLIDESHOW / ZAKYNTHOS
Home ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Μέλι, όχι ζάχαρη
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης
(
Atom
)
Δημοσίευση σχολίου