Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Να επενδύσω σε δηλητήριο;


Η μέλισσα μπορεί και μας δίνει απλόχερα μια σειρά από προϊόντα, το μέλι είναι το πιο γνωστό και αγαπητό, ο δυναμωτικός Βασιλικός πολτός, αλλά υπάρχει και η γύρη, η πρόπολη, το κερί φυσικά, και το δηλητήριο!
Το Apitoxin , ή σε απλά Ελληνικά είναι το  δηλητήριο της μέλισσας, είναι ένα έντονα  πικρό και άχρωμο υγρό. Το ενεργό τμήμα του δηλητηρίου είναι ένα πολύπλοκο μείγμα πρωτεϊνών , η οποία προκαλεί τοπική φλεγμονή και ενεργεί ως αντιπηκτικό .

Το δηλητήριο παράγεται στην κοιλιά των εργατριών μελισσών από ένα μείγμα όξινων και βασικών εκκρίσεις.
Το Apitoxin είναι όξινο ( ρΗ 4,5 έως 5,5).
Μια μέλισσα μπορεί να εισφέρει 0,1 mg δηλητηρίου μέσω του κεντριού  της.
Το Apitoxin μπορεί να έχει αρκετές  ομοιότητες με μια τοξίνη που συναντάμε συχνά στην  μέδουσα .

 Εκτιμάται ότι το 1% του πληθυσμού είναι αλλεργικοί σε τσιμπήματα μέλισσας.


Η θεραπεία δηλητήριο της μέλισσας χρησιμοποιείται από κάποιους ως θεραπεία για τους ρευματισμούς και τις κοινές ασθένειες, λόγω του  αντιπηκτικού και τις αντί-φλεγμονώδεις ιδιότητες.
επίσης, χρησιμοποιείται για την απευαισθητοποίηση ανθρώπων που είναι  αλλεργικοί σε τσιμπήματα εντόμων.  Η θεραπεία με το δηλητήριο της μέλισσας μπορεί επίσης να παραδοθεί σε μορφή Bee Balm Venom αν και αυτό μπορεί να είναι λιγότερο ισχυρό από ό, τι με τη χρήση ζωντανών τσιμπήματα μέλισσας. Το (δηλητήριο)  Bee Venom μπορεί να βρεθεί σε πολλά προϊόντα ομορφιάς.

Πιστεύεται ότι μπορεί να  αυξήσει τη ροή του αίματος, ως εκ τούτου ενεργοποιεί στην εφαρμοζόμενη περιοχή, την παραγωγή κολλαγόνου. Η επίδραση αυτή βοηθά στην εξομάλυνση των γραμμών και των ρυτίδων.

Και τώρα στο πρακτικό μέρος! Για την παραγωγή apitoxin

ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ.

Το πολύτιμο Δηλητήριο της μέλισσας ( apitoxin ) λαμβάνεται με την τόνωση της μέλισσας με ένα ηλεκτρικό ρεύμα που τους παροτρύνουν να τσούζει, απελευθερώνοντας μια σταγόνα δηλητήριο σε ένα γυάλινο πλακίδιο. Το κρυσταλλωμένο δηλητήριο μπορεί να συλλέγονται και υφίστανται επεξεργασία.

Προκειμένου να πάρει 1 γραμμάριο ξηρού δηλητηρίου, είναι αναγκαίο να συλλέγει το apitoxin των 10.000 έως 15.000 μέλισσες.

Προσοχή θέλει το ότι οι μέλισσες με αυτή την διαδικασία γίνονται ιδιαίτερα επιθετικές.

Χώρες με μεγάλη παραγωγή Βραζιλία και Κίνα.

Τιμή από 150.000 έως 200.000 το λίτρο.

Τι μπορούμε κάνουμε για ένα επενδυτή;

Την μελέτη σκοπιμότητας (risk analysis) για αυτό που θα θελήσετε να κάνετε από εξειδικευμένους επιστήμονες.

Αν το αποφασίσετε την μελέτη, χρηματοδότηση από επιδοτήσεις, και το κυριότερο την επίσκεψη σας στο εξωτερικό σε αντίστοιχες μονάδες, καθώς και την υποστήριξη σας για την υλοποίηση ενός τόσο πρωτότυπου για τα ελληνικά δεδομένα project!

Φυσικά το προϊόν μετά θα περάσει μια αρχική επεξεργασία (θέλει άδεια από τον Ε.Ο.Φ) και θα πάει στην φαρμακοβιομηχανία  για τυποποίηση και διάθεση.

Μόνο για σοβαρούς επενδύτες στο E-mail :  info@agrotikes-eykairies.gr  
Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas