Tην περίοδο
αυτή βγάζω βασιλικό πολτό. Υπάρχει περίπτωση να μένουν εντός του υπολείμματα
ζάχαρης (εφόσον το μελίσσι ταΐζεται κατά τη διάρκεια της παραγωγής);
Απάντηση:
Εάν
τροφοδοτείτε όλες τις ημέρες που παράγετε πολτό, θα επηρεαστούν τα ζάχαρα του
προϊόντος. Συγκεκριμένα η συγκέντρωση της σουκρόζη θα είναι ιδιαίτερα υψηλή και
πιθανόν πάνω από τα όρια που
προτείνονται για το βασιλικό πολτό (>6%). Για να μην έχετε το αποτέλεσμα
αυτό μπορείτε να τροφοδοτείτε με ½ κιλό σιρόπι μόνο την ημέρα του εμβολιασμού.
Διαφορετικά χρησιμοποιείστε μέλι με νερό αντί για ζάχαρη σε αναλογία 1:3.Απάντηση:
Δημοσίευση σχολίου