Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Κοινή Ανακοίνωση Μελισσοκομικών Συλλόγων Νομού Αττικής


Κάλεσμα προς όλους τους Μελισσοκομικούς Συλλόγους και Μελισσοκόμους.
Αγαπητοί-ες.
Οι μελισσοκομικοί σύλλογοι της Αττικής κάνουμε μία συντονισμένη προσπάθεια για να διασώσουμε την τελευταία νομή της Αττικής καθώς και την πανίδα που εξαρτάται από αυτή.Όπως θα έχετε ακούσει πρόκειται να δημιουρηθεί χώρος υγειονομικής ταφής απορριμάτων (ΧΥΤΑ) στην περιοχή του Γραμματικού στον δήμο Μαραθώνα. Η περιοχή διακρίνεται για την πλούσια ανθοφορία Θυμαριού, και κάθε χρόνο τον επισκέπτονται χιλιάδες μελισσοκόμοι για την συλλογή αυτού του καταπληκτικού μελιού.Η κατασκευή αυτή θα υποβαθμίσει το σύνολο της περιοχής των κατοίκων, του υδάτινου οικοσυστήματος (πλησίον λίμνης Μαραθώνα)  καθώς και την χλωρίδα & πανίδα που φιλοξενείται στην γύρω περιοχή.

Θα επιθυμούσαμε την στήριξή και συμμετοχή σας με την προβολή του θέματος σε όλα τα μέλη των συλλόγων σας καθώς και σε όσους διακρίνονται για την ευαισθησία του περιβάλλοντος.

Η κίνηση αυτή στηρίζεται από όλους τους μελισσοκομικούς  συλλόγους της Αττικής καθώς και από ιδιώτες που ανέδειξαν το θέμα.
Σας αποστέλλω τα αρχεία που θα μπορέσετε να ενημερώσετε τον κόσμο σας, και επίσης θα επιθυμούσαμε την προώθηση του μυνήματος σε όσους συλλόγους δεν έχουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ίσως εσείς γνωρίζετε,( όλα τα στοιχεία επικοινωνίας αντλήθηκαν από την σελίδα της ΟΜΣΕ)



Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Μελισσοκομικοί σύλλογοι Αττικής.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas