Υλικά
25γρ. μέλι
50γρ. καρυδέλαιο
50γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
20γρ. κακάο σκόνη
150γρ. ζάχαρη άχνη
200γρ. φουντούκια καβουρδισμένα
Διαδικασία
Βήμα 1
Στο μούλτι χτυπάτε τα φουντούκια με την άχνη ζάχαρη μέχρι να πολτοποιηθούν.
Βήμα 2
Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 3
Βάζετε την πραλίνα σε ένα γυάλινο βαζάκι και την βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Tip: Αντί για καρυδέλαιο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 70γρ. βούτυρο
Πηγή
Δημοσίευση σχολίου