Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Ιμβερτάση invertobee


Ιμβερτάση invertobee: Παρασκευή μελισσοτροφών υψηλής ποιότητας
Η επαγγελματική μελισσοκομία προϋποθέτει τη διατήρηση της υγείας των μελισσών σε άριστη κατάσταση. Τα τελευταία χρόνια, με την έναρξη της κλιματικής αλλαγής, οι μελισσοκόμοι έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές προκλήσεις όπως πολλαπλές περιόδους έλλειψης γύρης και νέκταρος. Οι μελισσοκόμοι πρέπει επομένως να προσφέρουν τακτικά τροφές υψηλής ποιότητας που παρασκευάζονται με χαμηλό κόστος.
Το ένζυμο ιμβερτάση είναι το εργαλείο για γρήγορη και ασφαλή διάσπαση της ζάχαρης σε γλυκόζη και φρουκτόζη σε πολύ υψηλά ποσοστά διάσπασης, χωρίς το ρίσκο της παραγωγής υδροξυ-μεθυλο-φουρφουράλης (HMF) η οποία είναι τοξική για τις μέλισσες. Οι συνθήκες ιμβερτοποίησης απαιτούν ρύθμιση του pH (οξύτητας) και της θερμοκρασίας. Για αυτούς τους λόγους δημιουργήσαμε τα προϊόντα invertobee.

Ασφαλής και γρήγορη ιμβερτοποίηση ζάχαρης
Σχεδιασμένα ειδικά για τον επαγγελματία μελισσοκόμο, τα προϊόντα μας είναι το κατάλληλο εργαλείο για την υποστήριξη και ανάπτυξη των μελισσοσμηνών διευκολύνοντας την αύξηση του μελισσοκομικού σας κεφαλαίου.

Τα προϊόντα invertobee έχουν πολλαπλές χρήσεις για την παραγωγή ιμβερτοποιημένων τροφών και σιροπιών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε θερμοκρασίες από 20ºC έως 60ºC, ανάλογα με το προϊόν που θα επιλέξετε. Τα τελικά προϊόντα δεν έχουν HMF (κάτω από τα όρια ανίχνευσης) η οποία σχετίζεται με θνησιμότητα των μελισσών.

Τα προϊόντα μας έχουν μοναδικό απαιτούμενο εργαλείο χρήσης ένα θερμόμετρο και μία ζυγαριά. 
Εκτός του ενζύμου ιμβερτάση, περιέχουν προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά που είναι ασφαλή για τα μελισσοσμήνη και ρυθμίζουν το pH και την υφή του τελικού προϊόντος. Έτσι το παραγόμενο ζαχαροζύμαρο δεν τρίβεται, δεν πετρώνει και έχει άριστη αφομοίωση.

Βασικές πληροφορίες

Η νέα σειρά προϊόντων Invertobee σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τη μελισσοκομία με σκοπό τη διευκόλυνση των μελισσοκόμων στην παραγωγή σωστής και οικονομικής τροφής με στόχο την υγιή ανάπτυξη των μελισσοσμηνών.

Γιατί χρησιμοποιούμε invertobee;

  • Επιμηκύνει το χρόνο ζωής των μελισσών,
  • Συμβάλλει στην καλή τους υγεία,
  • Βοηθά στην αύξηση του κεφαλαίου του μελισσοκόμου,
  • Διευκολύνει ειδικούς μελισσοκομικούς χειρισμούς και
  • Μειώνει τυπικά 30-50 % το συνολικό κόστος τροφοδοσίας.
  • Τα προϊόντα μας είναι τα πιο εύκολα στη χρήση.

Πως χρησιμοποιούμε τα προϊόντα invertobee;

Σε σιρόπι ζάχαρης ή σε ζαχαροζύμαρο,
Λειτουργία από 20 έως 60°C.
Παράγονται σε μορφή σκόνης.

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas