Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.


Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2020

Κηραλοιφή δια χειρός οικ.Μούσουρα (ΦΩΤΟ)


Σήμερα θα σας δείξω τον τρόπο για να φτιάξουμε κηραλοιφή.Υπάρχουν πολλές παραλλαγές το τι βάζουμε μέσα εκτός από τα βασικά, αγνό παρθένο ελαιόλαδο και κερί.Χρειαζόμαστε μια ζυγαριά ακριβείας γιατί οι αναλογίες λάδι με κερί πρέπει να είναι σωστές.

Ο γενικός κανόνας είναι 1:5   πχ.50 γραμμάρια κερί 250 γραμμάρια λάδι.Αν θέλεις να βγει ποιο μαλακή περισσότερο λάδι 1:6. ή 1:7.Τρίβουμε το κερί για να λιώσει ποιο γρήγορα και να μην χάσει τα πολύτιμα χαρακτηριστικά του στο μπεν μαρι που έχουμε και ζεσταίνεται το λάδι μας.
 Ανακατεύουμε  συνέχεια το μείγμα μας.
Το σουρώνω για ότι μαυρίλα  που μπορεί να έχει.


 Όταν κρυώσει το μείγμα μας  (όχι και πάρα πολύ,αλλά όχι και να καίει) γιατί καταστρέφονται οι βιταμίνες , ενσωματώνουμε όσο θέλουμε  από  το συγκεκριμένο Bio Oil.Και η κηραλοιφή μας είναι έτοιμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου