Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Αυτή είναι η μεγαλύτερη μέλισσα του πλανήτη και βρέθηκε ζωντανή μετά από 38 χρόνιαΗ γιγαντιαία μέλισσα, που έχει μέγεθος όσο ο αντίχειρας του ανθρώπου, βρέθηκε έπειτα από δεκαετίες που θεωρείτο «αγνοούμενη» σε ένα νησί της Ινδονησίας που έχει εξερευνηθεί ελάχιστα.

Έπειτα από μέρες ερευνών, επιστήμονες της άγριας ζωής βρήκαν μία και μοναδική του είδους μέλισσα, γένους θηλυκού, την οποία και φωτογράφισαν και βιντεοσκόπησαν.  Γνωστή και ως «Μέλισσα του Γουάλας», η γιγάντια μέλισσα έχει πάρει το όνομά της από τον Βρετανό φυσιοδίφη και εξερευνητή Alfred Russel Wallace, ο οποίος την περιέγραψε λεπτομερώς το 1858.
“Έχω κάνει τουλάχιστον πέντε εξορμήσεις μέχρι σήμερα για να βρω έστω μία και δεν τα είχα καταφέρει”, δήλωσε ο φωτογράφος Clay Bolt που έψαχνε στα σημεία όπου οι επιστήμονες την είχαν εντυπώσει για τελευταία φορά.

Το 1981, ο εντομολόγος Adam Messer, εντόπισε αρκετές τέτοιες μέλισσες που σήμερα εκτίθενται στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου.

Πατήστε το σύνδεσμο να δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου