Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Την Τετάρτη 06-02-2019 η συνάντηση του υπουργού με τους αγρότες των μπλόκων


Σύμφωνα με τον υπουργό Αγροτικης Ανάπτυξης, στη συνάντηση θα συμμετέχει και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. Στο «τραπέζι» πρόταση για φτηνότερο αγροτικό πετρέλαιο.
 Συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτών θα έχει αύριο Τετάρτη, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρος Αραχωβίτης, εν μέσω κινητοποιήσεων και μπλόκων σε διάφορα σημεία των εθνικών οδών. Ο υπουργός παραδέχθηκε μάλιστα, ότι κάποια από τα αιτήματα των αγροτών «έχουν απόλυτα λογική βάση».
Συγκεκριμένα:
O κ. Αραχωβίτης, δήλωσε στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο», ότι θα παρουσιάσει στους αγρότες την πρόταση που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για φτηνότερο αγροτικό πετρέλαιο. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, είπε μάλιστα ότι στη συνάντηση θα δώσει το παρών και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, καθώς θα συζητηθεί το αίτημα των αγροτών για κάποιου τύπου παρέμβαση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης, ώστε να χρησιμοποιούν φθηνότερο πετρέλαιο.

Επίσης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ανέφερε ότι και το Δεκέμβριο, όπου είχαν βγει οι αγρότες στους δρόμους, έγινε συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών, λύθηκαν κάποια από τα αιτήματά τους και «γι' αυτό δεν είχαμε τότε κινητοποιήσεις».

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas