ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
….ΕΦΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ, ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ
ΚΕΝΤΡΑ….
.. ΓΙΑ ΚΡΥΩΜΑ, ΓΡΙΠΗ, ΣΥΝΑΧΙ, ΛΑΙΜΟΠΟΝΟ,
ΑΥΤΙΑ, ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ, ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ
ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΥΡΑ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,, ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ…….. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΗΧΑ…. .
ΤΟ ΤΣΑΙ ΤΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΩΣΤΟΙ,
ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ. Η ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΑΥΡΑ ΜΑΣ….
ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ…
ΥΛΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ ΕΩΣ
ΠΕΝΤΕ
…ΡΙΖΑ ΤΖΙΝΤΖΕΡ, ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΝΟΣ ΦΕΛΟΥ,
ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ
…ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑΣ
…ΕΞΗ ΚΑΡΦΑΚΙΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
…ΠΕΝΤΕ ΣΠΟΡΙΑ ΚΑΡΔΑΜΟ
…ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ
…ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ [1/4] ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΡΥΔΑΚΙ.
…ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ Η ΜΑΧΛΕΠΙ..
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΡΟΦΗΜΑΤΟΣ
…ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ, 4-5
ΦΛΥΤΣΑΝΙΑ ΝΕΡΟ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ, ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ.
ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ.
ΣΤΟ ΤΣΑΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΜΕΛΙ ΟΣΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΛΕΜΟΝΙ….
ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΗΤΑΣ
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
…. ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ…. ΙΣΩΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΕΡΟ… ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,
ΤΗΝ ΟΣΤΕΟΠΩΡΩΣΗ [ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ]…. ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΛΗΡΗ
ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ… ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ…… ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ….. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ…..
ΥΛΙΚΑ
…ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
[ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ] 200γρ
…ΕΝΑ ΒΑΖΑΚΙ ΜΕΛΙ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΙΞΗΡΙΟΥ
…ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ 2-3
ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΖΙΝΤΖΕΡ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ, ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ… ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ….
Δημοσίευση σχολίου