Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.


Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Δείτε πώς σκοτώνουν μέλισσες τη Βασίλισσά τους! (ΒΙΝΤΕΟ)


Την άνοιξη αν δούμε βασιλοκελιά θα υποθέσουμε ότι το μελίσσι ετοιμάζεται να σμηνουργήσει, ενώ τον χειμώνα που δεν έχουμε κηφήνες αν γίνει αντικατάσταση η βασίλισσα παραμένει αγονιμοποίητη και γίνεται αρρενοτόκα.
Η αντικαταστάτη αποφασίζεται από το σμήνος και δεν έχει στάνταρ αιτίες.
Μερικές φορές το σμήνος αντιλαμβάνεται ότι η βασίλισσα του θα πεθάνει.
Άλλες φορές το σμήνος δεν μένει ικανοποιημένο από την γέννα της βασίλισσας του και αποφασίζει αντικατάσταση, μερικές φορές μάλιστα άδικα γιατί αυτό μπορεί να οφείλεται σε κακή νεκταροέκκριση.
Τέλος το σμήνος έχοντας επίγνωση της μεγάλης ηλικίας της βασίλισσας του, ίσως φοβάται για το μέλλον της, κυρίως τον δύσκολο χειμώνα και προσπαθεί να την αντικαταστήσει το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο, άσχετα αν η βασίλισσα γεννάει ακόμα πολύ ικανοποιητικά.
Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε πως μέλισσες εργάτριες σκοτώνουν την Βασίλισσα τούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου