Σε συνέντευξη του Νίκου Ζερβά (Διαιτολόγος - Διατροφολόγος) σχετικά με τις
ευεργετικές ιδιότητες του μελιού, αναφέρθηκε στα πρεβιοτικά συστατικά του
μελιού, όπως οι φρουκτοολιγοσακχαρίτες και η ινουλίνη, τα οποία βοηθούν στην
εύρρυθμη λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος.
Τα πρεβιοτικά είναι ουσίες που δεν
πέπτονται, περνούν ανέπαφα στο παχύ έντερο ενισχύοντας την ανάπτυξη καλώς
βακτηριδίων, όπως ο Lactobacillus και το Bifidobacterium.
ΝΙΚΟΣ ΖΕΡΒΑΣΔιαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
Ο Νικόλαος
Ζέρβας είναι Διατολόγος-Διατροφολόγος, με επιπλέον μεταπτυχιακή εξειδίκευση
(MSc) στην τεχνολογία ελέγχου και διασφάλισης της ποιότητας.Παρέχει τις
διαιτολογικές υπηρεσίες του, στο γραφείο του στο Κιάτο Κορινθίας.
Δείτε το Video:
Δημοσίευση σχολίου