Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Πολύωρους αποκλεισμούς δρόμων αποφάσισαν οι αγρότες στη Νίκαια


ΜΠΟΥΤΑΣ: ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ

Πολύωρους αποκλεισμούς δρόμων αποφάσισαν οι αγρότες στη Νίκαια
Κλείσιμο δρόμων, λιμανιών, τελωνείων για περισσότερες ώρες, με διευκόλυνση άλλων κοινωνικών ομάδων, αποφάσισε η συνέλευση των σχεδόν 30 μπλόκων της Νίκαιας.
 Προϋπόθεση για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό είναι να αποσυρθούν τα νομοσχέδια για Ασφαλιστικό και Φορολογικό, μετέφερε ο επικεφαλής του μπλόκου της Νίκαιας, μετά το τέλος της συνάντησης και τόνισε ότι «ζητάμε απαντήσεις στα αιτήματά μας και όχι κουβεντολόι».

 Το ωράριο των αποκλεισμών θα αποφασιστεί από τα κατά τόπους μπλόκα, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 6ώρο καθημερινό αποκλεισμό των δρόμων.
 Αν έχουν διάθεση να απαντήσουν στα αιτήματα και όχι δηλώσεις όπως κάνουν στα πάνελ, τότε δεχόμαστε να συναντηθούμε με τους Υπουργούς, τότε «διασφαλίζουμε ότι θα τους κεράσουμε και τσάι, να έρθουν».


 Είναι νωρίς, ωστόσο να ειπωθεί αν θα συμπλεύσουν με τα άλλα μπλόκα, είπε τέλος ο κ.Μπούτας.
 Η συνέλευση των εκπροσώπων 45 μπλόκων, που πραγματοποιείται από τις 12:00 στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης, η οποία ξεκίνησε με εντάσεις, συνέχισε με αποχώρηση του βασικού διοργανωτή της, των εκπροσώπων του μπλόκου των Τεμπών, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas