ΧΙΟΝΙΑ

Blogger Widgets Blogspot Tutorial
      Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube 
Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μου στο You Tube,για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.Αυτή  την στιγμή μας ακολουθούν 600 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να ξεπεράσουμε τους 1000 που είναι ο βασικός στόχος μας σύμφωνα με τους κανόνες του You Tube.Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγώτης Μούσουρας.

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

Αυτός ο άνθρωπος απέδειξε ότι δεν φοβάται τις μέλισσες (ΒΙΝΤΕΟ)Ο Juan Carlos Noguez Ortiz δεν φοβάται τις μέλισσες και το απέδειξε στο Τορόντο, όταν έσπασε το ρεκόρ Γκίνες όταν έκατσε ακίνητος, περιτριγυρισμένος από χιλιάδες μέλισσες για 61 λεπτά.

Ο Ortiz, εργαζόμενος στη φάρμα Dickey Bee Honey, κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 53 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα. Σε δηλώσεις του στο CBC Toronto σημείωσε πως είχε κάνει εξάσκηση μόλις δύο φορές πριν το επιχειρήσει και επίσημα.

«Ήθελα να δείξω στους ανθρώπους ότι δεν χρειάζεται να φοβούνται τις μέλισσες», τόνισε.
«Φέραμε περίπου 100.000 μέλισσες μαζί μας, ώστε να υπάρχουν περισσότερες από ποτέ», δήλωσε ο Peter Dickey, υπεύθυνος στη φάρμα Dickey Bee Honey Farm.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου