Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ TOP ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ



Δεν είναι κάθε στιγμή κατάλληλη για σεξ, εμείς όμως με την σωστή διατροφή μπορούμε να έχουμε περισσότερη όρεξη για σεξ.

Δες εδώ μερικά αφροδισιακά που ίσως δεν γνώριζες πως όντως είναι:

Καρύδια… Προσφέρουν παρατεταμένη ενέργεια, δρουν αγγειοδιασταλτικά, βελτιώνουν τη μικροαγγειακή κυκλοφορία, ανεβάζουν το ερωτικό σφρίγος. Απόλαυσε ½ χούφτα καρυδόψιχα μαζί με γραβιέρα ή μπανάνα ή μέλι ή παραδοσιακό γιαούρτι και μέλι.
Κουκουνάρια… Προστατεύουν το ενδοθήλιο των αιμοφόρων αγγείων, αυξάνουν τη ροή αίματος προς τα αναπαραγωγικά όργανα, συμβάλλουν στην καλή υγεία των γεννητικών αδένων. Πρόσθεσε κουκουνάρια σε σαλάτες λαχανικών, ριζότο ή σάλτσες ζυμαρικών.
Μέλι… Παρέχει γρήγορη ενέργεια και άμεση τόνωση. Ο συνδυασμός μελιού και καρυδιών (ή άλλων ξηρών καρπών) δρα συνεργικά κατά της κόπωσης, ενώ τονώνει πιο ήπια και για περισσότερη ώρα.
Μοσχάρι… Ενισχύει τον οργανισμό με αμινοξέα και σίδηρο, η έλλειψη του οποίου μειώνει την ερωτική επιθυμία. Απόλαυσε μοσχαρίσιο φιλέτο με μαύρο πιπέρι, μουστάρδα καυτερή, μανιτάρια και κόκκινες πιπεριές –ο συνδυασμός αυτός δρα συνεργικά, αυξάνει τη θερμοκρασία και προκαλεί υπεραιμία.
Μπανάνα… Απολαυστική πηγή ενέργειας, πλούσια σε κάλιο. Φάε 1 μικρή μπανάνα περιχυμένη με κανέλα ή ταχίνι ή σουσάμι ή με ξηρούς καρπούς, απόφυγε το συνδυασμό της με σοκολάτα ή άλλα φρούτα.

Ποια είναι τα καλύτερα φυσικά αφροδισιακά; Σύμφωνα με την ψυχολογία, το αφροδισιακό είναι μια ουσία που ενισχύει τις σεξουαλικές επιθυμίες. Χωρίς να καταφεύγουν στα άκρα, πολλά ζευγάρια χρησιμοποιούν αφροδισιακά για να αναζωπυρώσουν το πάθος!!! 

 Μάθετε για μερικά από τα δημοφιλέστερα και καλύτερα φυσικά αφροδισιακά που ταιριάζουν στον άντρα.

Η παραδοσιακή κινεζική ιατρική επίσης χρησιμοποιεί θεραπείες με αφροδισιακά που βασίζονται σε βότανα όπως το τζίνσενγκ, το οποίο θεωρείται ότι αυξάνει τη σεξουαλική μακροβιότητα και δύναμη. Από την πλευρά τους οι Άραβες δίνουν έμφαση στα αρώματα, στις ευωδιές και στα καλλυντικά για να αυξήσουν την ευχαρίστηση στην κρεβατοκάμαρα.  

Όσο για τους Αγγλοσάξονες, χρησιμοποιούν φυτά όπως τα καρότα και τα σπαράγγια τα οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της σεξουαλικής επίδοσης.

Εμείς θα επικεντρωθούμε στις πιο αφροδισιακές τροφές για τον άνδρα.

Δες εδώ ποιες είναι:
Αβοκάντο… Προστατεύει τα αγγεία, εντείνει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει την εσωτερική λίπανση του κόλπου. Κόψε το αβοκάντο στη μέση και γέμισε το με καρύδια κοπανισμένα ή σολομό ψιλοκομμένο ή άσπρο ταραμά.
Γαρίδες… Πλούσιες σε διατροφικά στοιχεία που δίνουν ώθηση στη σεξουαλική ικανότητα. Οι μικρού μεγέθους γαρίδες τρώγονται βραστές ή ψητές ή μαγειρευτές με ζυμαρικά ή σε ριζότο. Η βρασμένη γαριδόψιχα ταιριάζει σε σαλάτες, καναπεδάκια και ως γέμιση του αβοκάντο.
Ελαιόλαδο.. Μειώνει το οξειδωτικό στρες, προστατεύει τα αγγεία από θρομβώσεις και την υψηλή πίεση, συμβάλλει στην παραγωγή των σεξουαλικών ορμονών. Πρόσθεσε ωμό ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο σε σαλάτες και φαγητά ή πιες 1-2 κουταλάκια το πρωί με άδειο στομάχι.
Ζυμαρικά… Ανεβάζουν τα επίπεδα ενέργειας, καλυτερεύουν τη διάθεση. Συνδύασε τα ζυμαρικά που προτιμάς με θαλασσινά ή, εναλλακτικά, περίχυσέ τα με σάλτσα πέστο (βασιλικός, ελαιόλαδο, κουκουνάρι, παρμεζάνα κ.ά.) ή με σάλτσα ρόκας και καρυδιών.
Καρότο… Αντιπροσωπευτικό του φαλλικού σχήματος, βελτιωτικό της ερωτικής απόδοσης, ισχυρό αντιοξειδωτικό. Φάε 1 καρότο σχεδόν καθημερινά, προτιμότερο ελαφρώς μαγειρεμένο στον ατμό και περιχυμένο με ελαιόλαδο.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas