Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.


Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Τύπος μαζεύει 60.000 μέλισσες στο κεφάλι του, γιατί τον κάνουν να νιώθει… άνετα! (ΒΙΝΤΕΟ)Μια κάπως… διαφορετική συνήθεια έχει ένας νεαρός από την Ινδία, γνωστός και ως «Nature M.S.», ο οποίος είναι γιος ενός από τους πιο γνωστούς μελισσουργούς στη χώρα.

Τι κάνει;
Καθημερινά αφήνει χιλιάδες μέλισσες να μαζεύονται στο… κεφάλι του, γιατί, όπως λέει, «τον κάνουν να νιώθει άνετα»! Μάλιστα, το τσίμπημα των μελισσών δεν φαίνεται να τον προβληματίζει πλέον, καθώς, όπως δηλώνει, δεν νιώθει το κεντρί τους σαν ενόχληση αλλά «σαν ένα παιχνιδιάρικο τσίμπημα».
«Οι μέλισσες για μένα είναι σαν τις μύγες. Άκακες. Πριν ακόμα νιώσω το κεντρί τους είχα δημιουργήσει μία σχέση μαζί τους και δεν ένιωθα να απειλούμαι. Με έχουν τσιμπήσει άπειρες φορές αλλά πλέον δεν πονάω», δηλώνει ο νεαρός και προσθέτει πως έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να φροντίζει τα έντομα.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα τον δείτε να συγκεντρώνει στο κεφάλι του 60.000 μέλισσες (!), μέχρι που το κεφάλι του καλύπτεται εντελώς από αυτές! «Το κόλπο το έκανα για να πείσω τον πληθυσμό ότι δεν έχει να φοβάται κάτι από αυτές», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου