Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ;

 

Σύμφωνα με τον σπουδαίο μελετητή και διατροφολόγο Mike McInnes, το μέλι καίει το σωματικό λίπος ακόμα και όταν κοιμάστε. 

Είναι ένα από τα καλύτερα τρόφιμα για τη μείωση του βάρους. Οι γιατροί προτείνουν να καταναλώνετε μια κουταλιά μέλι πριν πάτε για ύπνο. 

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λίγο μέλι με ζεστό νερό με άδειο στομάχι νωρίς το πρωί.
Το μέλι έχει πολλές φαρμακευτικές ιδιότητες που φυσικά βοηθούν στη θεραπεία του πονόλαιμου. Τα αντιοξειδωτικά και τα βακτήρια που καταπολεμούν βοηθούν επίσης στην καταπολέμηση μολύνσεων που επηρεάζονται από ιούς, βακτήρια και μύκητες. Σύμφωνα με καθηγητές και εμπειρογνώμονες, το μέλι φαγόπυρου έχει τον υψηλότερο αριθμό αντιοξειδωτικών και όταν χρησιμοποιείται καθημερινά μπορεί να είναι χρήσιμο για την ενίσχυση της ανοσίας μακροπρόθεσμα και γι 'αυτό το μέλι είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα καλύτερα τρόφιμα που ενισχύουν την ασφάλεια.Η χρήση του μελιού για το δέρμα είναι πολύ χρήσιμη λόγω των ενυδατικών και υγιών ιδιοτήτων του. Το μέλι είναι η πιο εξαιρετική φυσική ενυδατική κρέμα, ειδικά για το ξηρό δέρμα σας και είναι επίσης πολύ απλό στην εφαρμογή. Το ακατέργαστο μέλι όχι μόνο ξεφλουδίζει τους πόρους, αλλά χρησιμεύει επίσης για την ενυδάτωση του ξηρού δέρματος.
Το μέλι, το αιώνιο γλυκαντικό έχει πολλά πλεονεκτήματα για την υγεία, ένα από τα οποία περιλαμβάνει ενίσχυση της μνήμης και της προσοχής.  

Η έρευνα έχει επίσης δείξει ότι η κατανάλωση μιας κουταλιάς της σούπας μέλι μπορεί να μειώσει την ευαισθησία στο λαιμό και αποτελεί τη φυσική θεραπεία για το βήχα, ειδικά για τα παιδιά, καθώς βοηθά στη μείωση του νυχτερινού βήχα, επιτρέποντας τον κατάλληλο ύπνο.

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas