Ο μεγάλος μελισσοκόμος και ερευνητής
Μόσχος Ντώνιας μιλάει στο 10ο Συνέδριο
Ελληνικού μελιού και Προϊόντων μέλισσας για το πρωτεϊνικό πείραμα που έκανε δίνοντας και την συνταγή.Έγινε
στην Καρδίτσα 15 Σεπτεμβρίου με
καταπληκτικά αποτελέσματα ανάπτυξης του γόνου.Το θέτει επί τάπητος να το δουν και
να το μελετήσουν οι επιστήμονες όπως λέει και ο ίδιος θα συνεχίσει το πείραμα
την Άνοιξη.
Δείτε το:
Πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή απο τον Δάσκαλο.Θα ήθελα να την δοκιμάσω, αλλά στο βίντεο έχει κάποια διακοπή και δεν ακούγεται η δόση του αυγού ή και άλλων υλικών που χρησιμοποιούνται. Παρακαλώ πολύ για διευκρίνηση της συνταγής, σε κείμενο.
ΑπάντησηΔιαγραφή