Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

Βόλος: Στο «σκαμνί» μελισσοκόμοι γιατί οι μέλισσές τους θανάτωσαν μουλάρια!Σύμφωνα με τη μήνυση, με την παράλειψή τους οι τρεις μελισσοκόμοι προκάλεσαν με πρόθεση την θανάτωση των μουλαριών και την ελαφρά βλάβη της υγείας του ιδιοκτήτη τους
Δύσκολα θα έχουν συναντήσει στο παρελθόν οι δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου υπόθεση παρόμοια με αυτή που αναμένεται να εκδικαστεί σύντομα και αφορά τη μήνυση του ιδιοκτήτη τριών μουλαριών σε τρεις μελισσοκόμους, για ζωοκτονία με ενδεχόμενο δόλο και απλή σωματική βλάβη.

Ο μηνυτής υποστηρίζει ότι οι κατηγορούμενοι, δυο από το Βόλο και ένας από την βόρεια Εύβοια, είχαν στήσει τις κυψέλες τους σε δασική περιοχή του ανατολικού Πηλίου σε απόσταση μικρότερη των 25 μέτρων από παρακείμενη οδό και χωρίς να τοποθετήσουν ειδικό πλέγμα περίφραξης ύψους τουλάχιστον δυο μέτρων, όπως προβλέπει ο νόμος.
Το αποτέλεσμα ήταν, στις 17 Ιουνίου 2017, να επιτεθούν οι μέλισσες στον ίδιο και τους τρεις ημιόνους του που ήταν περιορισμένοι σε παρακείμενο οικόπεδο στην αντικρινή πλευρά του δρόμου!
Κι αν ο ίδιος γλίτωσε με μερικά τσιμπήματα, τα μουλάρια υπέστησαν… αλλεργικό σοκ και ψόφησαν! Σύμφωνα με τη μήνυση, με την παράλειψή τους οι τρεις μελισσοκόμοι προκάλεσαν με πρόθεση την θανάτωση των μουλαριών και την ελαφρά βλάβη της υγείας του ιδιοκτήτη τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου