Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.


Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

ΣΙΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣΑποτελεί ένα απο τα καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως.
Η Σίτα μελισσοκομίας απο πατενταρισμένη καρέ πλέξη (συμπεριφέρεται σαν κολλητό πλέγμα) αποτελεί ένα ουσιώδες προϊόν κατά της βαρροϊκής ακαρίασης,επιτρέποντας την απομάκρυνση βαρρόα σε ποσοστό πάνω απο 80%,προσφέρει ιδανικό αερισμό της κυψέλης και είναι κατάλληλο για τους πάτους της κυψέλης (κινητούς και μη).
Προϊόν υψηλών προδιαγραφών που κατασκευάζεται στο εργοστάσιό μας απο το 1976 με μηχανήματα γερμανικήςτεχνολογίας ειδικής ενισχυμένης κατασκευής,με αντοχή στην σκληρή χρήση,χωρίς αλλοίωση του τετράγωνου καρέ.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
• Σύρμα ειδικής σκληρότητας TS = 600-900N/mm²
• Άνοιγμα καρέ 2,50mm x 2,50mm
• Διάμετρος σύρματος 0,67mm
• Πλάτος σίτας 0,80m
• Συνολικό άνοιγμα επιφάνειας 68%
• Ενισχυμένη κατασκευή
• Θερμό γαλβάνισμα (ξυρισμένο)
• Ελληνικής κατασκευής
• Βάρος 1,79kgr/m²


Ιδανικό προϊόν:

Για σταθερούς ή κινητούς πάτους κυψέλης

Για εξαερισμό στο καπάκι της κυψέλης
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

 Το μοναδικό προιόν το οποίο πληροί τις προδιαγραφές της μελισσοκομικής βιβλιογραφίας,με 8 τετράγωνα ανοίγματα 2,50mm x 2.50mm ανα ίντσα και 64 ανα τετραγωνική ίντσα,που:

-ρυθμίζει ιδανικά το μικροκλίμα όλης της κυψέλης εξασφαλίζοντας 68% αερισμό σε όλη την επιφάνεια της βάσης,χωρίς απορρόφηση θερμότητας το καλοκαίρι και μηδενική υγρασία

-επιτυγχάνει τη μέγιστη αποβολή βαρρόα,τα οποία λόγω του στρογγυλού,λείου κι ομοιόμορφου πάχους σύρματος δεν αγκιστρώνονται αλλά γλυστρούν κι αποβάλλονται εκτός κυψέλης.

Η μόνη σίτα που χρησιμοποιείται στην παγίδα freeman για τη δραματική μείωση του πληθυσμού του μικρού σκαθαριού εντός της κυψέλης.
 Αποκλείει την πιθανότητα τραυματισμού των κεραιών και ποδιών της μέλισσας λόγω στρογγυλού σύρματος κι απουσίας ακμών.
 Η μόνη κατάλληλη για χρήση φλόγιστρου.
 Δεν σχίζεται,δεν ανοίγει,δεν απορροφά θερμότητα, δεν πολυμερίζεται, δεν μουχλιάζει.
 Ελάττωση θερμικής ροής στο 45-50% μέσα στην κυψέλη σε περίπτωση πυρκαγιάς στο έδαφος της.
 Αντοχή στην οξείδωση (θερμό γαλβάνισμα ξυρισμένο).
 Πρόληψη προσβολής της κυψέλης από σφήκες, μυρμήγκια,σκορπιούς και την πεταλούδα του μικρού κηρόσκωρου που δεν διέρχονται απο το άνοιγμα της σίτας.
Καλύτερη υγιεινή της κυψέλης με πρόληψη της νοζεμίασης.
Προσδιορίζει την αποτελεσματικότητα των θεραπειών και την ανάγκη αλλαγής με άλλη θεραπεία αν χρειάζεται.
Η αποτυχία ενός μελισσοκόμου να παρακολουθεί αποτελεσματικά τα επίπεδα προσβολής από βαρρόα μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο της κυψέλης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου