ΧΙΟΝΙΑ

Blogger Widgets Blogspot Tutorial
      Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube 
Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μου στο You Tube,για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.Αυτή  την στιγμή μας ακολουθούν 600 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να ξεπεράσουμε τους 1000 που είναι ο βασικός στόχος μας σύμφωνα με τους κανόνες του You Tube.Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγώτης Μούσουρας.

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Νέες προοπτικές για τους μελισσοκόμους της Κρήτης (ΒΙΝΤΕΟ)


Νέες προοπτικές για τους μελισσοκόμους της Κρήτης ανοίγει η αναγνώριση ως ΠΟΠ του “Πευκοθυμαρόμελο Κρήτης”.

Επιστημονικό προσωπικό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης εξήγησε τις διαδικασίες πιστοποίησης σε μελισσοπαραγωγούς στα πλαίσια του 4ου Παγκρήτιου μελισσοκομικού συνεδρίου που πραγματοποιείται στα πλαίσια του “κερνάμε Ελλάδα” στην Αγιά.
Σημειώνεται ότι ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης ανακοίνωσε πως η Περιφέρεια θα προχωρήσει στην ανακατασκευή του χώρου ώστε να λειτουργήσει ως εκθεσιακός χώρος.

Υπενθυμίζεται πως,  σε περίπου ένα χρόνο αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στα ράφια των καταστημάτων το Πευκοθυμαρόμελο Κρήτης που πρόσφατα πιστοποιήθηκε ως Προϊόν Ονομασίας Προέλευσης ( ΠΟΠ). Την ανακοίνωση αυτή έκανε χθες ο πρόεδρος του μελισσοκομικού συλλόγου Χανίων Ηλίας Χαλακατεβάκης κατά τις εργασίες του 4ου Παγκρήτιου Μελισσοκομικού Συνεδρίου που πραγματοποιείται στα Χανιά.
Πηγή
Ο πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Χανίων Ηλίας Χαλακατεβάκης  έδωσε συνέντευξη  στο ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92,1.
Ακούστε τι δήλωσε στο παρακάτω video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου