Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.


Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Νέες προοπτικές για τους μελισσοκόμους της Κρήτης (ΒΙΝΤΕΟ)


Νέες προοπτικές για τους μελισσοκόμους της Κρήτης ανοίγει η αναγνώριση ως ΠΟΠ του “Πευκοθυμαρόμελο Κρήτης”.

Επιστημονικό προσωπικό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης εξήγησε τις διαδικασίες πιστοποίησης σε μελισσοπαραγωγούς στα πλαίσια του 4ου Παγκρήτιου μελισσοκομικού συνεδρίου που πραγματοποιείται στα πλαίσια του “κερνάμε Ελλάδα” στην Αγιά.
Σημειώνεται ότι ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης ανακοίνωσε πως η Περιφέρεια θα προχωρήσει στην ανακατασκευή του χώρου ώστε να λειτουργήσει ως εκθεσιακός χώρος.

Υπενθυμίζεται πως,  σε περίπου ένα χρόνο αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στα ράφια των καταστημάτων το Πευκοθυμαρόμελο Κρήτης που πρόσφατα πιστοποιήθηκε ως Προϊόν Ονομασίας Προέλευσης ( ΠΟΠ). Την ανακοίνωση αυτή έκανε χθες ο πρόεδρος του μελισσοκομικού συλλόγου Χανίων Ηλίας Χαλακατεβάκης κατά τις εργασίες του 4ου Παγκρήτιου Μελισσοκομικού Συνεδρίου που πραγματοποιείται στα Χανιά.
Πηγή
Ο πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Χανίων Ηλίας Χαλακατεβάκης  έδωσε συνέντευξη  στο ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92,1.
Ακούστε τι δήλωσε στο παρακάτω video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου