Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

8 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΝΕΡΟ ΜΕ ΜΕΛΙ!!!


Έχοντας διαβάσει τα οφέλη που έχει κάθε πρωί ένα ποτηράκι νερό με λίγο λεμόνι, είμαστε σίγουρες ότι συχνά πυκνά αν όχι κάθε μέρα, έχεις αποκτήσει αυτή τη συνήθεια. Όμως, επειδή άνθρωποι είμαστε και βαριόμαστε τα ίδια και τα ίδια, τι θα έλεγες για μια αλλαγή;

Ειδικά για τους κρύους μήνες του χρόνου, ένα εξαιρετικό πρωινό ρόφημα, με πολλά οφέλη για τον οργανισμό σου είναι και το ζεστό νερό με μέλι! Δες γιατί.

1. Θα ξεφουσκώσεις

Αν υποφέρεις από πρηξίματα, τότε αυτό το φυσικό μείγμα θα σε βοηθήσει πολύ.

2. Θα έχεις πιο δροσερή αναπνοή

Άσε για λίγο τις τσίχλες στην άκρη και δοκίμασε μέλι με νερό κάθε μέρα, για να πολεμήσεις την κακοσμία. Θα δεις, πιάνει!

3. Θα ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου

Το μέλι είναι γεμάτο ένζυμα και βιταμίνες που σε συνδυασμό με τα μεταλλικά στοιχεία είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ενισχύσεις τον οργανισμό σου και να τον κάνεις πιο δυνατό απέναντι στα βακτήρια.

4. Θα αποτοξινωθείς

Το μέλι σε ζεστό νερό είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να διώξεις από τον οργανισμό σου άχρηστα πράγματα. Πες αντίο λοιπόν στις τοξίνες και καλησπέρα στο detox. Άμα θες να κάνεις το μίγμα ακόμα πιο δυνατό, βάλε και λίγο λεμόνι.

5. Θα έχεις πιο λαμπερό πρόσωπο

Το μέλι είναι φυσικό αντιοξειδωτικό και αυτό σημαίνει ότι βοηθάει όπως αναφέραμε στην αποτοξίνωση. Επίσης, χάρη στην αντιβακτηριδιακή του δράση, βοηθά το δέρμα σου να είναι καθαρό και λαμπερό.

6. Θα χάσεις κιλά

Το μέλι έχει φυσική ζάχαρη, που είναι σαφώς καλύτερη από αυτή που περιέχεται στον καφέ, στα γλυκά και σε ό,τι άλλο ψάχνεις μέσα στην μέρα για να καλύψεις τις υπογλυκαιμίες σου. Επίσης, βοηθά τον μεταβολισμό!

7. Θα σε βοηθήσει στον πονόλαιμο

Το μέλι είναι φυσικό φάρμακο για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού και τον βήχα. Σε συνδυασμό με το ζεστό νερό, είναι το καλύτερο ρόφημα για τις πιο κρύες μέρες του χρόνου.

8. Θα μειώσεις τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων

Τα φλαβονοειδή και οι αντιοξειδωτικές ουσίες που υπάρχουν στο μέλι, βοηθούν επίσης πολύ στην προστασία του οργανισμού από πιθανές καρδιακές παθήσεις.
Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas