Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑ ΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Μαρία Μακρυλλού και ο σύζυγoς της Νικόλας Ατσάς, τα τελευταία χρόνια ασχολούνται με τον μελισσοκομικό τομέα και έχουν περάσει και στη μεταποίηση.

 Τα προϊόντα της οικογένειας με την επωνυμία «Golden Honey kalymnos» έχουν βραβευθεί κατ’ επανάληψη σε διεθνείς εκθέσεις.

Η οικογένεια έχει δημιουργήσει το δικό της εργαστήριο με σύγχρονα μηχανήματα  όπου  γίνεται η συσκευασία του μελιού, όπως και η μεταποίηση σε μία ποικιλία προϊόντων, ενώ υπάρχει και μία πλούσια έκθεση μελισσοκομικών προϊόντων.

Η Μαρία και ο Νίκος έχουν ως υποστηρικτές τη Δέσποινα, την Ελεούσα και τον Αλέξανδρο, τα τρία τους παιδιά, τα οποία συμμετέχουν στις διάφορες δραστηριότητες της επιχείρησης.
 
Θυμαρίσιο μέλι Καλύμνου σε συσκευασία ασφαλείας κατάλληλη για ταξίδι. Παστέλια με γεύσεις σταφίδα, σοκολάτα, σύκο, φιστίκι, cranberry χωρίς συντηρητικά και ζάχαρη. Κηρήθρα με μέλι. Κηραλοιφές. Γλυκά του κουταλιού, φράουλα, περγαμόντο, ακτινίδιο, πορτοκάλι, κολοκύθα, ντοματάκι. Παξιμάδια με γεύσεις σκόρδο, μπούκοβο, κρίθινα. Παραδοσιακές κουλούρες Καλύμνου. Βουτήματα με καρύδι. Ρακόμελο.

 Ο φακός του kalymnos-news.gr επισκέφτηκε τους χώρους του εργαστηρίου και της έκθεσης και ξεναγήθηκε από τον Νικόλα Ατσά και την νεαρή Δέσποινα Ατσά.

 Δείτε το όμορφο και γλυκό ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas