Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Σάλτσα Οξύμελι



Υλικά
50 gr. μέλι
90 ml. ξύδι
90 ml. κρασί κόκκινο
λίγο κανέλλα
λίγο τζίντζερ
αλάτι στην γεύση

Εκτέλεση

Βάζουμε τα υλικά σε μία κατσαρόλα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε να πάρουν μία καλή βράση.



Αξιώτης Παράσχος
Πρόεδρος H.E.C.F.
Λέσχη Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος
http://www.executivechefsclub.gr/
E-mail: info@executivechefsclub.gr
facebook.: ExecutiveChefsPlatinumClubOfGreece
tel: +30 27210 93844 mob: +30 6948046207

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas