Υλικά
-
50 gr. μέλι
-
90 ml. ξύδι
-
90 ml. κρασί κόκκινο
-
λίγο κανέλλα
-
λίγο τζίντζερ
-
αλάτι στην γεύση
Εκτέλεση
Βάζουμε τα υλικά σε μία κατσαρόλα
σκεπάζουμε και τα αφήνουμε να πάρουν μία καλή βράση.
Αξιώτης Παράσχος
Πρόεδρος H.E.C.F.
Λέσχη Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος
http://www.executivechefsclub.gr/
E-mail: info@executivechefsclub.gr
facebook.: ExecutiveChefsPlatinumClubOfGreece
tel: +30 27210 93844 mob: +30 6948046207
Δημοσίευση σχολίου