Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube

Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μας στο You Tube, για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.

Αυτή την στιγμή μας ακολουθούν πάνω από 1000 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να γίνουμε περισσότεροι και να σας δίνουμε πάντοτε μια σωστή ενημέρωση.

Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγιώτης Μούσουρας.


Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018

Το μέλι - μια πολύτιμη φυσική τροφήΤο μέλι αποδείχθηκε πολύ ωφέλιμο προϊόν για τη δίαιτα του παιδικού οργανισμού. Σε έρευνες διαπιστώθηκε ότι η διατροφή με μέλι αύξησε την αιμογλοβίνη του αίματος των παιδιών και αύξησε το βάρος τους χωρίς να παρατηρηθεί παράλληλα αύξηση του ζαχάρου στο αίμα ή της οξύτητας στο ουρικό οξύ. 

Διαπιστώθηκε ακόμη ότι φάρμακα σε συνδυασμό με μέλι, προκάλεσαν καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα. Τα υπάρχοντα στο μέλι κάλιο, φώσφορος, φολικό οξύ και παντοθενικό οξύ βοηθούν στην ανάπτυξη του οργανισμού. Η πληθώρα των ιχνοστοιχείων του μελιού πιθανώς συμπληρώνει ελλείψεις της δίαιτας σε άτομα που δεν διατρέφονται καλά, καθώς επίσης και σε ηλικιωμένα άτομα. Εκατό γραμμάρια μέλι παρέχουν στον άνθρωπο 315 θερμίδες. Τέλος πολλοί αποδίδουν τη μακροζωία τους στην συστηματική διατροφή τους με μέλι.

Για όλους αυτούς τους λόγους το μέλι πρέπει να αποτελεί καθημερινή τροφή του ανθρώπου και ιδιαίτερα των παιδιών, ηλικιωμένων, εγκύων, ασθενών και αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου