Πατήστε την εικόνα για να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube 
Σας προσκαλώ να κάνετε εγγραφή (SUBSCRIBED) στο κανάλι μου στο You Tube,για να βλέπετε πρώτοι τα Video που ανεβάζουμε.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσει σας.Αυτή  την στιγμή μας ακολουθούν 600 άτομα και ελπίζουμε με την βοήθεια σας να ξεπεράσουμε τους 1000 που είναι ο βασικός στόχος μας σύμφωνα με τους κανόνες του You Tube.Με εκτίμηση ο διαχειριστής Παναγώτης Μούσουρας.

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017

Bee Strong - Πρωτεϊνική Τροφή Μελισσών


Κατασκευαστής: Μελισσοκομικη Αθηνων
Κωδικός Προϊόντος: 0867
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
0,96 €
Χωρίς ΦΠΑ: 0,85 €                                                                       
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Φτιαγμένη από διασπασμένα σάκχαρα φρουκτόζης και δεξτρόζης. Λόγω της άμεσης κατανάλωσης και μεταβολισμού από το μελίσσι, η Bee Strong, η οποία έχει ως βάση τη Bee Food, έχει άριστη επίδραση στην αποδοτικότητα του μελισσιού. Χρησιμοποιείται κυρίως από τον Οκτώβρη έως το Μάρτη. Είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αυτό που τη καθιστά μοναδική είναι το επιπλέον περιεχόμενο πρωτεΐνης.  Η φόρμουλα του Bee Strong, καθιστά τις μέλισσες υγιέστερες και ισχυρότερες. Επίσης, βοηθά στην άυξηση του γόνου και στη παραγωγή του βασιλικού πολτού.

ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ
Σογιάλευρο 18%, Φρουκτόζη, δεξτρόζη,  και άλλα ανώτερα σάκχαρα

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:  1 κιλό x 20 τεμάχια

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 20cm x 16cm x 2.5cm και 27cm x 15cm x 0.8cm

 Η ζάχαρη που  χρησιμοποιούν για την παραγωγή των τροφών είναι αποκλειστικά από ζαχαρότευτλο.
Όλες οι τροφές μας(εκτός από τη Βανίλια) παράγονται και με την προσθήκη κρυσταλλικής θυμόλης ή σκόρδου, ιδανικά συστατικά για την αποτελεσματική πρόληψη και καταπολέμηση της νοζεμίασης με φυσικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου